Kayexalate patienten oplysninger

08/19/2012 by admin

Kayexalate er navnet for receptpligtig medicin natrium polystyren. Læger ordinere Kayexalate til behandling af højt niveau af kalium i blodet eller Hyperkaliæmi.

Funktion

Kayexalate virker ved at frigive natrium i dine tarme, hvilket resulterer i negativt opkrævet polystyren atomer er til stede. Kalium i kroppen er tiltrukket af polystyren og frit binder med det, og derefter kalium og polystyren sammensatte kan elimineres gennem afføring.

Effekter

Kayexalate falder typisk kalium indholdet i blodet af et gennemsnit på 33 procent, ifølge RxList.

Typer

Kayexalate kan administreres af rektal lavement, af en oral opløsning eller gennem en påfyldningsrør hos patienter, som ikke er i stand til at sluge.

Risici

Bivirkninger af Kayexalate omfatter tab af appetit, kvalme, opkastning og forstoppelse samt en risiko for at fjerne for meget kalium forårsager hypokaliæmi. Risici forbundet med Kayexalate omfatter fækulit, sår i mave-tarmkanalen, perforering eller huller i dit fordøjelsessystem og bronkitis eller pneumoni, advarer RxList.

Overvejelser

Fordi dens virkninger på fostrets udvikling er ukendt, ordinere læger sjældent Kayexalate til brug på gravide kvinder. Hvis du har en historie af tarmobstruktion, kongestiv hjerteinsufficiens, hypokaliæmi, hjertesygdomme, ødem eller nyresygdom, ikke kan det være sikkert for dig at tage Kayexalate, advarer Drugs.com.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com