Hvad gør om overdreven sveden?

08/22/2012 by admin

Overdreven sveden er en tilstand kendt som hyperhidrosis. Mennesker med hyperhidrosis sved uden nogen åbenbar grund. Den svedtendens foregår almindeligvis under armene, hænder, fødder og ansigt. Hyperhidrosis kan kontrolleres gennem medicin og andre former for behandling.

Antiperspiranter

En af de mest almindelige metoder til at håndtere overdreven sveden er anvendelsen af antiperspirant. Hos mennesker med hyperhidrosis, antiperspirant kan bruges på fødder og hænder samt i armhuler, og er almindeligt anvendt før sengetid til at kontrollere overdreven sveden mens du sover. Antiperspirant virker ved at blokere svedkirtlerne og ikke tillader dem at udskille sved gennem porerne.

Medicin

Medicin kan hjælpe med at blokere nerve receptorer ansvarligt for aktivering af svedkirtler. Antikolinerge lægemidler og psykotrope medicin ordineret af din læge kan hjælpe bremse mængden af sved din svedkirtler producere.

Drionics

Drionics, også kendt som Iontophoresis er en harmløs måde at behandle overdreven sveden af hænder og fødder. Den ramte person sætter hans hænder eller fødder på to uld puder sidder i en elektrolyt opløsning. En low-level elektrisk strøm er derefter køre gennem puder. Behandlingen kan være gavnligt, når de anvendes på daglig basis, men det kan også være smertefulde, som skræmmer nogle væk.

Botox

Botox er på mode som en midlertidig måde at tage rynker ud af huden. Det kan også bruges til at bekæmpe overdreven sveden. Din læge vil simpelthen injicere nogle Botox i det område, der påvirkes af hyperhidrosis. Behandlingen varer kun tre til fire måneder og derefter en anden injektion er påkrævet.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com