Hvordan til at lindre Torticollis

09/06/2010 by admin

Torticollis, også kendt som cervikal dystoni, er en tilstand, hvor nakkemusklerne kontrakt ufrivilligt, tvinger hoved twist til den ene side. Cervikal dystoni er meget smertefuld, selv om meget sjældne. Det begynder mildt, tendens til at blive værre og kan begynde på noget tidspunkt i en persons liv, selv under vorden. Selv om der er ingen kur for cervikal dystoni, kan det lindres med nogle medicinsk intervention.

Instruktioner

• Tal med din læge om behandlingsmuligheder for torticollis som modtager botulinum toksin (Botox) injektioner i nakken for øjeblikkelig lindring. Gentagne injektioner hver tre til fire måneder. Botox betragtes som relativt sikkert, ifølge Mayo Clinic, når det gives af en uddannet læge. Nogle mennesker kan opleve smerter på injektionsstedet, hovedpine, kløe eller rød hud eller kvalme. Men, bivirkninger normalt sprede hurtigt.

• Overveje receptpligtig medicin trihexyphenidyl (Silkeborg) og benztropine (Cogentin), som også anvendes til behandling af Parkinsons sygdom, sammen med Botox indsprøjtninger. Ved hjælp af muskelrelaksantia eller over counter smertestillende medicin kan også hjælpe. Som altid tale med din læge i længden når de overvejer nogen receptpligtig medicin.

• Praksis teknikker, der hjælpe med at håndtere stress. Prøve yoga, tai chi og andre lette øvelser. At få en massage, akupunktur behandlinger og at se en terapeut er alle andre måder at hjælpe med at administrere og lindre stress.

• Får masser af søvn når der lider af toriticollis. Symptomer forsvinder ofte efter søvn. Tage pauser i løbet af dagen, hvor du kan ligge ned og slappe af hvis det er muligt.

• Anvende varme pakninger til din hals. Varme kan hjælpe løsne stramme stramme muskler og give dig lindring.

Tips & advarsler

  • Seende en fysioterapeut kan hjælpe lære dig stretching teknikker, der kan styrke og løsne din stramme hals muskler.
  • Se en læge, hvis du lider af langvarig nakkesmerter. Forsøg ikke at behandle dig uden pleje af en professionel. I nogle svære situationer, er kirurgi forpligtet til at lindre symptomerne på torticollis.

Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com