Hvad er Mannose sukker?

05/01/2012 by admin

Hvad er Mannose sukker?

D-mannose eller mannose sukker, er en naturligt forekommende sukker findes i en række almindelige planter, herunder tranebær og aloe vera. Mennesker kan ikke metabolisere mannose, og det har ingen effekt på blod-sukker niveauer, men det har vist sig for at være næsten lige så effektivt som antibiotika til at kurere urinvejsinfektioner (urinvejsinfektioner).

Behandling

Fordi vi ikke kan metabolisere mannose, når det indtages i kapsel eller pulver form det direkte ind i blodet og er filtreret af nyrerne til blæren. Det menes, at mannose indeholder egenskaber, der tiltrækker stammer af E coli bakterier, som forårsager de fleste urinvejsinfektioner. Når sukkeret er udvist i urin, skyller det ud af bakterier.

Effekter

Mannose er hyldet af fortalere for homøopatisk medicin, fordi det giver et naturligt alternativ til antibiotika behandlinger, som har været kendt for at forårsage så meget smerte som de urinvejsinfektioner, hvortil de er ordineret. Mannose har ingen rapporterede bivirkninger, selvom 2010 forskning er sparsomme.

Forskning

I 2010 har været foretaget kun et begrænset antal små studier på effektiviteten af mannose i behandling af urinvejsinfektioner, og det er stadig henvist til realm af Homøopatisk behandling. Dette skyldes delvis, at de lange record for succes af antibiotika til behandling af tilstanden og den relativt sjældne forekomst af negative bivirkninger. En undersøgelse foretaget af urolog Dr. Michael Blue i Oklahoma fandt at mannose lettet blære smerte i 80 procent af patienter, men han erkendte, at de fleste af de 60 deltagere oplevede "simple, ukomplicerede urinvejsinfektioner."


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com