Sund fødselsdag Snacks

02/15/2012 by admin

Sund fødselsdag Snacks

Fødselsdage normalt bringe tankerne sukkerholdige slik, der smager godt, men ikke er så godt for dit helbred. Mens stadig kan du forkæle dig selv med en fødselsdagskage, kan du erstatte snacks på en fødselsdagsfest til noget lige så velsmagende men bedre for dig og dine gæster---, uanset om de er voksne eller børn.

Frosne Orange Snacks

For noget sød, sund og sjov, så prøv frosne orange snacks på din fødselsdag. Skar toppe off fire appelsiner i en sjov zigzag mønster. Udelade papirmasse, som hvis du udhuling indersiden af en jack-o-lantern. Fjern frøene fra papirmasse og sætte papirmasse i en blender. Tilføje fire kopper appelsinjuice i blenderen og bland. Placer din udhulet ud af orange rinds i en muffin tin og fylde dem med den orange blanding. Sætte et kirsebær i hver orange, så fryse i to til tre timer. Før servering, lad de frosne godbidder tøbrud i omkring fem minutter. Du kan justere opskriften til at gøre flere portioner. Hvis du ønsker at tjene disse snacks på et kid's fødselsdagsfest, kan du også tegne ansigter på rinds med markør eller en mørk pen.

Banan popper

Banan popper gøre perfekte fødselsdag snacks til varm vejr fødselsdag og kan erstatte store-købte Popsicles. Skræl tre bananer og skær dem i halve bredde-Wise, således at du nu har seks bananer. Indsæt dernæst en ispind pind gennem snit slutningen af hver banan halvt. Opdele en fjerdedel af en kop jordnøddesmør mellem seks bananer halvdele, der dækker alle sider af banan. Hugge op dit valg af jordnødder, valnødder, granola, sprød ris korn eller solsikkekerner. Du skal bruge en fjerdedel af en kop. Ruller bananer i nødder, så pak bagepapir rundt hver banan. Fryse for tre timer før servering.

Myrer på en Log

Myrer på en log, selleri fungerer som logs og rosiner repræsenterer myrer. Skære fem stilke bladselleri i halv bredde-Wise. Opdele en halv kop af jordnødder mellem 10 selleri stilke. Næste, ved hjælp af en fjerdedel af en kop rosiner, placere rosinerne i jordnøddesmør. Hvis du kan også erstatte jordnøddesmør med blødgjort fedtfattig creme ost.

Frugt Kabobs

For at gøre frugt kabobs, skåret en mellemstore rødt æble i 21 bide-store stykker og en mellemstore pære i 21 mundrette stykker. Kaste brikkerne fra både frugter i en spiseskefuld citronsaft for at forhindre, at æble- og pæretræer bruning. Du skal også bruge 21 træ spyd, 21 bidder af usødet ananas, 21 seedless druer---røde eller grønne--- og 21 jordbær med toppe afbrudt. Suppleant hver frugt på de træ spyd og opbevares i køleskab indtil du er klar til at tjene dem. Erstatte foreslåede frugt med bidder af vandmelon, bananer, melon eller blåbær.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com