Hvordan skal man behandle med kroniske smerter

02/21/2012 by admin

Hvordan skal man behandle med kroniske smerter

Kroniske smerter kan tage mange former i dagens verden. Uanset hvordan eller hvorfor du lider, er der måder at administrere din kroniske smerter. Her er nogle, der har arbejdet for andre.

Instruktioner

Mentale Tips til håndtering af kronisk smerte

• Fokus på hvad der er rigtigt mellem dine ører. Smerte er faktisk et signal til vores hjerner, at noget er ikke rigtigt, og hvis du er klar over dette, det vil hjælpe dig med at håndtere det. Hvis du gør ondt hver dag, så er dette trin afgørende. Det første skridt til at håndtere kroniske smerter er at forstå smerte for hvad det er.

• Lære kunsten at langsom vejrtrækning. Denne teknik er en naturlig måde at mindske dine smerter og er afgørende for enhver pain management program. Din vejrtrækning er din livskraft, og lære at gøre så korrekt er afgørende at beskæftiger sig med smerter. Der er en række programmer underviste på dette på hvert hospital i landet. Tilmeld dig til en, og være opmærksomme. Dette er en naturlig smertestillende medicin, der virker.

• Indse, at du ikke er alene. Dit område kan have mange støttegrupper for ofrene for kroniske smerter. Opsøge en og få nogle venner. Det kommer ikke til at helbrede dig, men det sikkert vil bidrage til at have nogen du kan relatere til. Tage et skridt mod at opbygge et netværk, der kan støtte dig.

Praktiske måder at håndtere kroniske smerter

• Tage et varmt bad. Dette er det nummer 1, hjælper kroniske smerter. Dette slapper af krop, sind og ånd.

• Finde en aktivitet, der distraherer dig. Hvis du er i stand til at udøve, komme ud og frigive endorfiner. Dette er en fantastisk måde at selvfølgelig håndtere kroniske smerter.

• Lære en ny hobby, som du skal fokusere på. Hvis du har en hobby at tage dit sind væk fra smerten, så er du et skridt tættere på beskæftiger sig med det. Nogle mennesker kan ikke udøve, så Hobbyer er meget vigtigt. Brætspil, computerspil, skrive, læse og synge er blot et par. Finde en, du virkelig nyder, og det kan være en udgave for din kroniske smerter.

• Tillad dig selv 1 time om dagen til at lade det hele ud. Gråd og vælte sig er nogle gange praktisk, når du gør virkelig ondt, og giver dig selv tid til at gøre det kan befriende. Krølle op i seng og bare lade dig gå et stykke tid. Lad dette være den tid, du tænder ud din vagt og gøre, hvad du ønsker. Råbe, skrige, jamre, klage og helt give efter for smerten. Du kan blive overrasket over at finde at din kroniske smerter vil miste damp. En eller anden måde, så din krop til at føle noget kan afvæbne det. Giv det et skud!

• Tage sig tid til at bede, hvis du har en tro på Gud. Afsætte et par minutter til at tale one-on-one med Gud om dit problem. Tale det over og lad ham vide, hvad du tænker. Bede ydmygt om hans hjælp, og du vil modtage styrken skulle kæmpe din tilstand.

• Tage smertestillende medicin hvis du ikke kan styre smerte på egen hånd. Dette er en beslutning, der skal foretages mellem du og din læge.

Tips & advarsler

  • Denne artikel er tænkt som generel information og ikke lægelig rådgivning. Konsultere din læge, inden du forsøger nogen af disse teknikker.

Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com