Kan du bruge Nioxin & Rogaine sammen?

09/02/2010 by admin

Hår tab retsmidler

Kan det skyldes den øgede forfængelighed af den menneskelige race, eller det kan være helt baseret på de muligheder, der nu findes i videnskab, men hår tab middel business Boomer som aldrig før. Inden for denne ramme, virksomheder alle over fylde hylderne med produkter, der lover at stoppe hårtab i dens spor, fremme sunde follikler og endda regrow hår, der allerede er gået tabt. To af de mest berømte produkter derude er Nioxin og Regaine.

Nioxin

Mens ikke en hårtab afhjælpe, er Nioxin blevet brugt i årevis af dem, der søger at forbedre sundheden for deres hår, reducere udtynding og endda regrow tabt hår. Produktet virker primært som en hovedbund sæbe, på samme måde som andre hud produkter fungerer på ansigt, arme og ben. Det er gennem denne renselsesproces, Nioxin er i stand til at hjælpe dem, der lider af hårtab, der er relateret til DHT oprustning (den primære årsag til mandlig mønster skaldethed).

Rogaine

Ikke meget er kendt om de specifikke måder i hvilke Rogaine (mærkenavn af narkotika minoxidil) arbejder for at fremme hårvækst. Virksomheden selv er lidt lukket munden når det kommer til mekanismerne af minoxidil, så det er i høj grad op til formodninger. En teori er baseret omkring inddragelsen af nitrogenoxid i formlen. Dette er en kendt vasodilatator, og produktet har vist sig at fremme åbne porer og øget blodgennemstrømning til hovedbunden. Eller ej, men dette er hemmeligheden til minoxidil's succes er ikke kendt for visse. Hvad er kendt for visse er, at Rogaine har vist sig for at være meget mere effektiv i tilfælde, hvor hårtab er minimal. Det har ikke været vist klinisk arbejde i tilfælde, hvor hårtab kommer fra forsiden af hovedet (vigende hårgrænse).

Kombinationen af Rogaine og Nioxin

Kort sagt, der er ingen grund til hvorfor du ikke kan bruge Nioxin og Rogaine sammen i din hår restaurering regime. De udfører to forskellige arbejdspladser, selvom begge af dem hævder, at præsentere et positivt miljø for hårvækst. Det kan være klogt at bruge den ene eller den anden for en længere periode, således at du kan dømme de virkninger, som produktet har på sin egen fortjeneste. Hvis du starter ved hjælp af både og opleve gode resultater, vide ikke du, hvilke af produkterne, der giver dig disse resultater. På samme tid, efter at have eksperimenteret med ene eller det andet, kan du finde, at kombinationen fungerer bedst for dig.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com