Advair Discus vs inhalator

04/12/2012 by admin

Advair Discus vs inhalator

Advair er et varemærke for recept kombinationen af Fluticason og salmeterol narkotika. Denne medicin kombination kan administreres med en diskus inhalator eller en HFA inhalator. Advair bruges til at forhindre astmaanfald.

Bruger

Læger kan ordinere Advair for at forhindre forværring af kronisk obstruktiv lungesygdom, drugs.com eller for at hjælpe forhindrer angreb af astma.

Diskus

Advair Diskus bruger en speciel inhalator enhed med forudindlæste blisterpakninger pulveriseret Fluticason og salmeterol. Inhalator enheden åbner en ny blisterpakning og indlæser det hver gang, at en patient bruger den.

HFA inhalator

Advair HFA inhalator bruger en aktuator inhalator enhed med en form af aerosoler af salmeterol og Fluticason i en dunk. HFA inhalator skal rystes før brug.

Drug kombination

Fluticason er et steroid, der er inkluderet i Advair at reducere inflammation. Salmeterol er en bronkodilatator stof, der slapper luftveje muskler til at forbedre patientens vejrtrækning.

Overdosis

Patienter kan opleve anfald, bryst smerter eller uregelmæssige hjerteslag med en overdosis af Advair og en overdosis kræver øjeblikkelig lægehjælp. Rysten, opkastning og hovedpine kan også opstå med en overdosis af denne narkotika.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com