Liste over urter, der er fytoøstrogener

04/13/2012 by admin

Liste over urter, der er fytoøstrogener

Fytoøstrogener er stoffer, der efterligner østrogen i kroppen. Stofferne, der forekommer naturligt i mange planter. Nogle planteføde indeholder en betydelig mængde af disse stoffer. Læger anbefale ofte fytoøstrogener kvinder lider af menopausale symptomer som hedeture og kramper. Phytoestrogen-rige fødevarer omfatter sojabønner, hørfrø og valnødder. Flere urter rig på fytoøstrogener kan tages internt som sirup, ekstrakter, te eller kapsler. Primære phytoestrogenic urter omfatter sort cohosh, lakridsrod, ginseng, Dong Quai, kæmpenatlysolie og Rødkløver.

Sort Cohosh

Sort cohosh (Cimicifuga racemosa) er ofte bruges til at lindre symptomerne på overgangsalderen samt lette menstruationssmerter. Det er solgt kommercielt i Vesteuropa, hvor det er en fælles løsning for kvinder. \ imidlertid omfattende brug af sort cohosh ekstrakt har vist sig at skade leveren, og det er kontraindiceret hos kvinder, der lider af brystkræft.

Lakridsrod

Hvis du kan lide retsmidler i form af en dessertlike te, kan du vælge lakridsrod som en phytoestrogenic medicin. Lakridsrod (Glycyrrhiza sinensis eller Glycyrrhiza glabra) er tørret og bruges i form af sirup, te eller sugetabletter. Ud over dets anvendelse i beroligende menopausale symptomer, har lakridsrod længe været brugt som en hoste afhjælpe. Men det er toksiske, når de anvendes i overskud.

Ginseng

Ginseng rod (Panex ginseng) vokser i mange dele af verden og har været brugt som en traditionel medicin af de indfødte amerikanere, kinesiske og koreanerne. Du kan finde ginseng i næsten enhver helsekostforretning; Det menes, at det energizes brugeren. Ginseng også anvendes til behandling af seksuel dysfunktion samt menopausale symptomer. Faktisk betyder ginseng's botaniske tillægsord, "Panex." bogstaveligt "universalmiddel."

Det sælges i form af pulver, udtrække eller kan drikkes som te. Nogle mennesker oplever bivirkninger såsom søvnløshed, agitation og højt blodtryk, men.

Dong Quai

Hvis du er fortrolig med alternative retsmidler for overgangsalderen, vil du have set navnet Dong Quai (Angelica sinensis). Dong Quai, også kendt som kinesisk angelica, er en aromatisk urt, der traditionelt anvendes i mange dele af Asien til at reducere overgangsalderen hedeture og menstruationssmerter hos kvinder. Det bruges også til at sikre en nem graviditet og levering. De lægemidler komponenter i Dong Quai findes i roden af planten.

Evening Primrose

Du kan bruge natlysolie olie til at bekæmpe symptomerne på overgangsalderen. Evening primrose (Oenothera biennis) er en nordamerikansk Biennalen med gule blomster. Denne plante frø indeholder en olie, der er truffet internt.

Red Clover

Rødkløver (Trifolium pratense) er blevet administreret som en blod tyndere og åndedrætsbesvær i traditionel medicin, især i Rusland og Kina. Rødkløver ekstrakt er rig på isoflavoner (tinforbindelser, der fungerer som fytoøstrogener), såsom genistein og daidzen, som findes også i sojaprodukter. Det er på FDAS generelt anerkendt som sikre (GRAS) liste. Men hvis du tager hormoner, blodfortyndende medicin eller acetylsalicylsyre på en regelmæssig basis, du bør ikke tage Rødkløver ekstrakt.


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com