Hvordan man kan overvinde Anxeity

06/04/2012 by admin

Selv om alle oplever nervøsitet og frygt i nogle kapacitet, angst er mere alvorlig og har magt til at ødelægge dit personlige og professionelle liv. Lever i en konstant tilstand af "høj besked" kan sætte scenen for akavet sociale interaktioner. At være bange for at erobre mål kan gøre dig miste tilliden og mindske dit selvværd. At lære at overvinde angst er det første skridt til at realisere dit potentiale og forbedre dit liv.

Instruktioner

• Bemærk forskellen mellem frygt og angst for at undgå urealistiske forventninger. Frygt er din reaktion under skræmmende situationer, mens angst indebærer nervøsitet vedrører muligheden for en skræmmende situation opstår. Det er forskellen mellem kører fra en faktiske slange og at få arbejdet op, fordi du tror der kunne være en slange, venter på at bide dig. At overvinde angst handler ikke om at komme af frygt, som det er sundt at være bange, når de står med reelle fare.

• Lokalisere kilden til din angst. Forståelse, hvad gør du ængstelig kan hjælpe dig med at undgå mennesker og situationer, der udløser nervøse følelser. Det kan også tillade dig at behandle underliggende spørgsmål direkte. Opmærksomme på start, varighed og intensitet af angstsymptomer til en bedre forståelse af din tilstand.

• Del dine problemer med betroede venner. Taler gennem dit spørgsmål med følelsesmæssigt stabil peers kan hjælpe dig ændre din tænkning og adfærd. Hør da vennerne bekræfter din positive træk og tilbyder løsninger til at overvinde din angst. Modellering dig selv efter en sikker ven kan give dig konkrete eksempler på passende opførsel.

• Tryk i sind-krop-forbindelse. Da følelsesmæssig og fysisk sundhed er tæt forbundet, er det vigtigt at tage sig af din krop mens healing dit sind. Overholde en regelmæssig søvn tidsplan til hægterne fra dagligt stress. Forpligte sig til en regelmæssig motion tidsplan at holde kroppen passer og at frigive aggression. Spis en kost fuld af ernæringsrigtige fødevarer at holde kroppen godt fodret.

• Gevinst selvtillid til at støtte i kampen mod angst. At tro, at du besidder styrken til at slå dit problem kan motivere dig til at prøve hårdere til at lykkes. Genkende dine evner uden at undskylde herfor. Tilgiv dig selv for tidligere fejl at undgå opererer i selvmedlidenhed. Anerkende dine præstationer samtidig lovede at nå endnu større succes.

Tips & advarsler

  • Konfrontere Socialangst frontalt ved at deltage i arrangementer med nære venner. Den ekstra støtte kan motivere dig til at overvinde din frygt. Taler til en mental sundhed professionel kan være gavnligt, når de forsøger at overvinde angst.
  • Forsøg ikke at overvinde angst natten over. Det tager en konsekvent indsats for at behandle underliggende spørgsmål korrekt.

Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com