Hvordan man gør en tyl Gras Finger Dressing

08/01/2012 by admin

Hvordan man gør en tyl Gras Finger Dressing

Alle sår kræver ordentlig pleje og forbinding til at sikre hurtig heling og smittefare. Tyl gras finger dressing stammer fra Frankrig og betyder "fedtet tyl." I denne type af bandagering, bruges en blød paraffin stof med peruviansk balsam og olivenolie, som forhindrer stoffet klistrer til såret. Tyl gras har imidlertid skal bruges med en anden dressing, fordi det ikke er absorberende. Tyl gras forbindinger bruges typisk med gaze klude der indeholder paraffin i forbindelse med second-degree burns, eller antiseptiske midler til at forebygge eller behandle infektion.

Instruktioner

• Vælge hensigtsmæssigt tyl gras dressing. Der er et par typer af tyl gras forbindinger: Bactigras, Jelonet og Cuticerin.

Bactigras er lavet af leno væve med blød paraffin og indeholder 0,5% klorhexidin acetat. Det bruges til at mindske risikoen for infektion i kirurgisk, traumatisk og ulcerøs sår og bør anvendes på inficerede sår med aktuel eller antibakterielle løsninger. En Bactigras tyl gras dressing er beroligende og giver mulighed for såret til at dræne i absorberende sekundære dressing.

Jelonet er nonmedicated leno væve tyl gras dressing lavet af blød paraffin. Det er beroligende og giver mulighed for såret til at løbe frit. I modsætning til Bactigras, Jelonet er ikke medicineret og derfor kan kombineres med enhver aktuel antiseptisk eller antibiotika. Det kan bruges på mindre forbrændinger og hud-tab sår.

Cuticerin er en gaze dressing lavet af glat acetat stof med vandafvisende salve belægning. Det minimerer smerten, når forbindinger er ændret og tillader luft at passere frit gennem dressing. Cuticerin bruges til behandling af omfattende sår såsom forbrændinger og hudafskrabninger.

• Rengør såret på fingeren med bomuld svaberprøver dyppet i sprit. Dette kan stikke, men det er vigtigt at rengøre og desinficere såret før dressing det.

• Fjerne tyl gras dressing fra sin kasse eller pakke. Tyl gras forbindinger kommer i forskellige størrelser og kan indeholde nødvendige medicin til at hjælpe helbrede sår. De er anbragt mellem to ark tyndt papir eller plastic film; Du må ikke fjerne dette papir eller film endnu.

• Skåret tyl græs dressing med saks, medmindre det er forud skårne, så de passer såret og går rundt om fingeren mindst én gang.

• Anvende antiseptisk på såret, hvis det ønskes, som anvist af en læge eller af pakken instruktioner. Normalt, vil bare et tyndt lag dækker såret være nok.

• Fjern det beskyttende papir eller film fra den ene side af tyl gras dressing. Bære handsker eller bruge desinficeres pincet eller tænger til at placere tyl gras dressing forsigtigt på såret med den uindpakkede side på såret. Wrap dressing rundt om fingeren ved hjælp af din hånd, med eller uden handsker som ønsket, og derefter skrælle film eller papir fra den indpakkede side. Såret bliver synligt gennem det. Får ikke snavs eller bakterier på dressing.

• Wrap gaze omkring finger indtil såret er dækket helt og indtil det føles behagelig at have på hånden. Skære gaze, hvis det er nødvendigt, med en saks og Fastgør det med førstehjælp tape, medmindre gaze puder er selvklæbende.

• Ændre dressing som anvist af en læge, dagligt eller mindre hyppigt. Hver gang en tyl gras dressing er fjernet, huden skal rengøres og desinficeres, og et nyt sæt af forbindinger skal bruges.


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com