Farerne ved Seraquel

03/04/2012 by admin

Seroquel er en type af antipsykotisk medicin designet til at behandle symptomerne af psykotiske tilstande. Medicinen også mindsker bivirkningerne af anden antipsykotisk medicin, herunder tab af kontrol over motoriske funktioner.

Diabetes

Den største fare for at tage Seroquel er risikoen for at udvikle diabetes. Dette problem blev først identificeret i begyndelsen af 2000 ' erne, men producenten afslog at advare brugere af dette potentielle problem. Det er konstateret, at et lille antal mennesker, der tog Seroquel udviklet diabetes, selvom nogen advarselstegn eksisterede før at tage medicinen. Dette gælder også for forskellige antipsykotiske medicin herunder Zyprexa og Clozaril.

Advarsel

Tidsskriftet Diabetes Care dækket en erklæring i sin februar 2004 emne fra fire store medicinske samfund. Sætningen advarede patienter, der tager Seroquel at være opmærksomme på potentialet til at udvikle diabetes. Dette førte FDA til at kræve, at producenten for at bruge en advarselsmærkning på alle Seroquel recepter. Virksomheden bruges imidlertid kun denne advarselsmærkat på recepter udstedt i Japan og ikke dem, der er udstedt i de Forenede Stater.

Forebyggelse

Som en måde at forebygge disse risici opstår, opfordres læger til at diskutere risiciene i forbindelse med narkotika med patienter før ordinering det. Læger bør også skærmen deres patienter og kun ordinere medicin til dem med en medicinsk baggrund og familiens historie fri for diabetes. Patienter, der tager Seroquel bør overvåges nøje og læger bør ofte teste eller kontrollere for eventuelle tegn på diabetes til at forhindre, at problemet opstår.

Vrede

Hvis du tager Seroquel, bør du også være opmærksom på "Seroquel vrede" som det kaldes. Th betingelse opstår, når patienten tager medicinen begynder oplever humørsvingninger og følelsesmæssige udbrud. Seroquel er undertiden anvendes til behandling af symptomer på Alzheimers eller demens, og dem piller derfor er mere tilbøjelige til at "Seroquel vrede." Et lille antal patienter har også fundet, at deres symptomer forværredes.

Bivirkninger

En anden fare eller risiko forbundet med at tage Seroquel er at det kan forværre symptomerne. Vrede og ophidselse kan stige som følge af de piller, som kan paranoia og humørsvingninger. I nogle tilfælde blevet patienter voldelige som følge af brugen af medicin. Hvis du bemærker, at dine symptomer forværres, bør du tale med din læge straks. Lægen vil allersnarest ophøre med brug af Seraquel.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com