Vitiligo alopeci & ledsmerter

03/02/2012 by admin

Vitiligo, alopeci og ledsmerter er tre autoimmune sygdomme. Hver af dem kan findes på deres egen som en behandlelige sygdom. Hver kan også være et symptom på en anden behandlelige tilstand eller bivirkning af ordineret medicin. Listen over autoimmune sygdomme er omfattende, men hver sygdom er et resultat af immunsystemet forveksle andre celler for udenlandske angribere og angribe dem. Det er muligt for en person at have mere end en autoimmun tilstand, især hvis modtagelighed for autoimmune sygdomme løber i familien.

Alopeci

Alopeci beskriver en indlysende betingelse for skaldethed og hårtab. Det forekommer ligeledes i mænd og kvinder. Hårtab i alopeci opstår på en højere end normal sats og afslører mere af hovedbunden end anses for sikker. De fleste fagfolk overveje et tab af 15 hår hver dag at være normal. Noget mere end 15 bør være årsag til bekymring. Denne situation kan være resultatet af en underliggende sygdom eller tilstand.

Der er to former for alopeci: androgenetic alopeci og alopeci areata. Alopecia areata kunne være en permanent hårtab, men er typisk en midlertidig tilstand. Anden formen for hårtab, androgen alopeci, angreb primært teenagere og voksne. Androgen alopeci tilslutter familiemønstre af skaldethed hårtab. Patient historier af hår tab mønstre hjælpe med at bestemme sats, alder og størrelsen af halvskaldet tilbøjelige til at forekomme.

Vitiligo

Vitiligo er tabet af huden pigmentering. Det er mest mærkbar, når det påvirker mørklødede personer, selv om det ikke er begrænset til denne population. Årsagen til denne betingelse er undvigende. Forskere mener vitiligo er en autoimmun sygdom. Det har udløser som stress, traumer, skade eller svær solskoldning i genetisk modtagelige personer. Karakteristik af denne betingelse omfatter tab af hudpigmentering og udseendet af stark-hvid udbredt pletter på huden. Cirka 30 procent af mennesker med vitiligo betænkning at andre medlemmer af familien har denne betingelse. Det menes at være en genetisk overførte lidelse. Mænd og kvinder oplever vitiligo lige; men de kosmetiske konsekvenser driver kvinder til at søge lægehjælp. Kvinder, derfor give de fleste af de oplysninger, der er tilgængelige i dag.

Ledsmerter

En patient med ledsmerter lider ubærligt ubehag, hvilket i sidste ende kan lamme patienten. Afhængigt af placeringen af fælles, forårsager muligt smerte vifte fra pauser, stammer og forstuvninger til sygdomme som gigt. Ledsmerter kan også være en bivirkning af medicin eller et symptom på en udiagnosticeret underliggende tilstand. Det er også et symptom på flere autoimmune sygdomme og lidelser.

Forholdet

Når hver af disse betingelser er uafhængige af de andre, er behandlingen lettere at bestemme. Det er imidlertid muligt, at en patient kunne har vitiligo, alopeci og ledsmerter på samme tid. En eller flere fælles tråde kunne bringe dem sammen. Thyroid lidelser og alopeci areata optræder ofte sammen. På samme måde, alopeci areata patienter har en høj frekvens af vitiligo. Slægtninge til patienter med alopeci areata Vis en øget hyppighed af insulin - afhængig diabetes. Ledsmerter bryder ud for et udvalg af grunde lige fra skade til sygdom. Smerter fra skade er lettest at identificere og behandle. Ledsmerter fra en sygdom, tilstand eller en recept bivirkning er imidlertid vanskeligere at identificere og behandle. Men det er næsten altid et symptom på en autoimmun sygdom.

Fælles tråd

Der er en fælles tråd at links vitiligo, alopeci og ledsmerter sammen. De tre betingelser som følge af aktiv autoimmune system tendenser. Det er fortsat uklart, hvad ville forårsage immunsystemet til at reagere mod sig selv, men en teori er en familiær genetiske forbindelse. Den lange liste af autoimmune lidelser er forbundet på samme måde fremgår af disse tre sygdomme. Dette er grunden til, at en person kunne have mere end én aktiv autoimmun sygdom på samme tid.

Hårtab er ofte forbundet med den lidelse i skjoldbruskkirtlen kaldes Hashimoto's thyroiditis, en autoimmun tilstand. Reumatoid arthritis – en anden autoimmun tilstand--er blot en af mange autoimmune lidelser karakteriseret ved ledsmerter. Huden depigmentering er symptomatisk for vitiligo--også en autoimmun sygdom. Behandling lindrer nogle autoimmune symptomer, men der er ingen kur.


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com