Årsager til åndenød ånde & træthed

07/30/2010 by admin

Åndenød kan være forårsaget af lungesygdomme--infektioner, astma eller allergi-- eller en forstyrrelse af åndedrætsmusklerne eller nervesystemet. Svaghed og træthed er normalt forårsaget af ineffektive blodtilførslen til hjertet muskler som følge af hjertet ikke pumpe som det skal. Et par grunde til træthed forårsaget af åndenød følge, men det er ikke en omfattende liste. Søge lægehjælp efter behov.

Hjertet lidelse

Diagnostiske procedurer kan være nyttigt til at diagnosticere en hjerte sygdom, en person har symptomer eller ej. Rutinemæssige sundhed checkups og lægebesøg kan afdække en nonsymptomatic hjerte lidelse. Symptomer, kan hvis de overflade, omfatte visse former for smerter eller angina, åndenød, træthed, uregelmæssig hjerterytme, svimmelhed, besvimelse og hævelse af ekstremiteter.

Lunge og luftvejssygdom

Luftvejslidelser er lidelser som astma, KOL (kronisk obstruktiv lungesygdom), lungebetændelse, tuberkulose og lungekræft. Ifølge Centers for Disease Control og forebyggelse (CDC) dør næsten 121,000 amerikanere af lungesygdom årligt. Lungesygdom er den fjerde førende dødsårsag i USA og No.1 dødsårsag hos spædbørn.

Overanstrengelse

Symptomer af overanstrengelse kan omfatte følgende: åndenød, der gør det svært at tale; åndenød, der ikke får bedre med faldet eller ophørt aktivitet; svimmelhed eller svimmelhed; brystsmerter eller trykken i de omkringliggende ekstremiteter og ansigt og hals områder; uregelmæssig puls; ekstrem træthed. svær svedtendens, kvalme og opkastning.

For kvinder kun: Perimenopause

Perimenopause er en overgangsalderen overgang, der normalt opstår hos kvinder, der er i deres 30s og 40s. Det er fase af livet, når en kvindes reproduktive liv bremser og begynder at ophøre med at fungere. Æggestokkene begynder at producere mindre og mindre østrogen. Nogle symptomer på perimenopause er hedeture, brystspænding, forværring af Præmenstruelt syndrom, faldt sexlyst, træthed, urin lækage, når hoste eller nysen, humørsvingninger og søvnbesvær.

Lav energi eller fibromyalgi

Sygdom i skjoldbruskkirtlen er en almindelig årsag til træthed og energi problemer, især hos kvinder. Fibromyalgi syndrom påvirker muskler og blødt væv. Symptomer omfatter kroniske smerter, træthed, søvnløshed og smertefulde, ømme punkter på visse dele af kroppen. Dens symptomer er lettet af medicin, dagligt livsstilsændringer, stress management som dyb vejrtrækning, yoga, meditation og andre behandlinger som foreskrevet.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com