Naturlige måder at reducere væskeophobning

07/18/2012 by admin

Naturlige måder at reducere væskeophobning

Du behøver ikke at nå frem til en pille til at reducere væskeophobning. Nogle af de nemmeste og mest effektive måder at bandlyse oppustet er ret i dit køkken. Ved at gøre små ting at tage sig af dig selv hver dag, som at spise en sund kost og drikke masser af vand, kan du minimere muligheden for væskeophobning.

Reducere Salt (natrium) indtagelse

En af de nemmeste måder at reducere vand vægt er at reducere saltindtaget. Uanset om det ved hjælp af et salt shaker til sæson maden eller spise alt for mange dåse varer, vil et højt indtag af salt i kosten gøre du føler dig mere fuld. Ifølge MayoClinic er det vigtigt at "være opmærksom på skjulte kilder af natrium, såsom soja sauce, dåse grøntsager, supper og kødpålæg."

Reducere indtag af forarbejdede fødevarer

Det væsentlige, jo tættere til naturen, du spiser, jo mindre vil du skulle beskæftige sig med tilbageholdelse af vand. Hele fødevarer har lave mængder salt versus dåsemad og frosne middage, hvoraf mange er lastet med konserveringsmidler og store mængder af natrium. Restauranter kan også være problematisk. de tjener ofte fødevarer Multer end dine egne krydderier. Mayo Clinic anbefaler, at folk "spise masser af frugt, grøntsager, nødder, frø og hele korn. Undgå koffein og alkohol".

Hvis spise på flugt er et must, prøv at bestille flere grøntsager og mindre friturestegt mad. For eksempel, ville en salat være en bedre løsning versus bestilling pommes frites eller stegte kylling. Se portionsstørrelser, også--- eller gemme nogle af dine måltid til senere.

Drik vand

Selv om drikke masser af vand når du behandler væskeophobning kan virke ulogisk, er det faktisk, hvad din krop har brug. Ofte væskeophobning kan være et tegn på dehydrering. For at undgå at blive dehydreret, drikke flere glas vand hver dag.

Forbruge nogle vigtige fødevarer

Ernæringsmæssige tilgange er ofte effektiv. For eksempel prøve at spise en banan hver dag. Bananer er rige på kalium, som hjælper med at forvise væskeophobning. Du kunne også prøve at drikke tranebærsaft, en naturlig diuretikum. For at høste mest gavn, drikke det usødede eller kombineret med danskvand. Undgå koffein og alkohol, som har tendens til at dehydrere kroppen og dermed fremme væskeophobning.

Tjek din medicin

Mange medicin og medicinske tilstande kan forårsage væskeretention. Nyresygdom, hjertesvigt og hypothyroidism forårsage væskeophobning. Hvis du oplever vedvarende væskeophobning, lad en lægen udelukke alvorlige medicinske problemer.


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com