Hvordan til at diagnosticere en knæskade

06/26/2012 by admin

Diagnosticere en knæskade kan være lidt af en opgave. Sommetider tror mennesker, at smerter i knæet signalerer starten af en skade. Mens dette er sandt i mange tilfælde, er undertiden knæsmerter bare knæsmerter. Ligesom der findes forskellige typer af Knæskader, der er også forskellige måder hvorpå du kan skade dine knæ.

Instruktioner

• Sørg for du tage en præcis historie, når de forsøger at diagnosticere en knæskade. Nogle gange kan en knæskade diagnosticeres ved blot at vide, hvad du kan have gjort på det tidspunkt skaden indtraf. Du kan være nødvendigt at nedskrive de begivenheder, der førte op til skade for at sikre en nøjagtig tages.

• Observere personen i forskellige stillinger, hvis du diagnosticering af en anden. Egendiagnosesystemer er lidt sværere at gøre, og du skal have nogen hjælpe dig, hvis du forsøger at diagnosticere dig selv. Har den person du diagnosticering ligge ned, stå op og gå. Vær opmærksom på hvor meget vægt personen kan lægge på de berørte ben og om der er hørbare popper eller revner, når bøjning eller Udretning knæ.

• Få personen til at flytte de berørte ben aktivt, nedbøjning og at udvide den. Bede personen til at flytte andet ben på præcis samme måde. Sammenligne de to, meget opmærksomme på vifte af bevægelse af hvert knæ. Se efter tegn på smerte, når en person bevæger knæet.

• Ur for tegn af såkaldte muskel bevogtning. Når muskel bevogtning opstår, bliver musklen kontrakt på grund af smerter, forbyder lemmer fra bevæger sig nogen yderligere. Check forsiden og siderne af knæet for nogen synlige skader, som omfatter hævelse eller blå mærker.

• Konsultere en læge, hvis du har mistanke om, at der kan være et problem med knæet. Hvis der er ingen begrænsning i bevægelse, ekstrem smerte eller hævelse, er der sandsynligvis ikke behøver at bekymre dig. Men, hvis nogen af disse tegn er til stede, søge lægehjælp omgående.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com