Anvendelsen af magneter

06/26/2012 by admin

Forskere, herunder gennem National Institutes of Health, eller NIH, har undersøgt de medicinske fordele af magneter for lindre smerter, hurtigere helbredelse og gendanne energibalance siden deres første optagede program af 1500-tallet græske læge Paracelsus. Grundlæggeren af homøopati, Dr. Samuel Hahnemann, der er anført over 1.000 symptomer, at magneter kan behandle, gavn for hvert system af kroppen, herunder fordøjelsessystemet, luftvejssygdomme, nervøs og kredsløbssygdomme.

Procedure

Magneter er anvendt på to forskellige måder--lokaliseret og generaliseret. For lokaliseret tilstande som rygsmerter, magneter er anbragt direkte slut kilden af symptomerne. For mere generelle betingelser som depression, magneter er anvendt på håndfladerne eller under fødderne.

Funktion

Blandt teorierne om hvordan magneter lindre smerter er at de ændrer den potentielle elektriske output af smerte-sensing nerveceller, gør dem ude af stand til at formidle disse budskaber til hjernen, mens en anden teori er, at magneter stimulere kroppens produktion af smertestillende endorfiner. Forskere er mere sikker på hvordan magneter fremskynde helbredelse, som er ved at øge blodgennemstrømningen til stedet, skaden.

Forholdsregler

Gravide kvinder og personer med pacemakere, insulinpumper eller andre indopererede anordninger skal ikke placere magneter på deres kroppe, og heller ikke bør personer med kræft, epilepsi, aktiv tuberkulose, endokrine problemer, akut viral sygdom eller psykoser. Magneter bør aldrig anvendes på blødning sår, over websteder for indre blødninger eller af dem, der tager blodfortyndende medicin, mens dem med implanteret skruer eller metalplader først skal finde ud af, hvis de er lavet af magnetisk materiale før du anvender magneter.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com