Hvordan man kan overvåge personlige udvikling

08/30/2012 by admin

Hvordan man kan overvåge personlige udvikling

Du kan overbevises af snak om positiv tænkning. Du kan se visse fællesnævnere i mennesker, der fastsætter mål for opnåelse, og du kan have besluttet at efterligne dem. Straks, bare ved at skrive dine mål ned, kan du føle en skærpelse af dit fokus. De fleste mennesker nyder at have en plan om at arbejde hen imod. Men hvis du stopper der, har du kun gjort halve arbejde. Der er en fare for, at din liste af mål kan blive andet end en ønskeliste. Forkortelsen SMART giver en måde at overvåge dine fremskridt såvel som en måde at sætte opnåelige mål. SMART mål er specifikke, målbare, opnåelige, realistiske og tidsbestemte.

Instruktioner

• Gennemgå dine fremskridt på bestemte tidspunkter. Bryde hver af dine mål ned i mindre trin og skrive en anmeldelse tid ud for hver af dem. Gør det nemt ved at angive et bestemt tidspunkt ved at gennemgå dem. Du kunne, for eksempel, reflektere over dine mål på en fredag aften, før at komme ind i afslappet tilstand for weekenden. Dette er formålet med at have konkrete og tidsbestemte mål.

• Indstil målelige mål i første omgang, da det gør det lettere at foretage en effektiv gennemgang. Hvis du skriver en afhandling eller en roman, er en effektiv og nyttig mål at sætte dig selv et antal ord til at skrive på en bestemt dato. En mindre skridt kunne være at skrive 2.000 ord pr. uge. Hvis du ikke når dit krævede fremskridt, skal du ikke fortvivle. Anmeld dine grunde Hvorfor. Du kan have en travl arbejde forpligtelse på dette tidspunkt, så skriver 1000 ord pr. uge er mere realistisk.

• Opbygge nogle fleksibilitet i dine mål. Hvis de er for stive, kan du sætte dig selv til at mislykkes. Husk at målene skal være realistiske og opnåelige. Prøv at sikre ressourcer som tid, til at nå dine mål. Huske på, at nogle gange din situation, og dermed dine mål, kan ændre. Være parat til at ændre dine mål, hvis dette er de bedste grunde.

Tips & advarsler

  • Gøre plads til input af andre. Lyt omhyggeligt til udtalelse fra folk du respektere, såsom college vejledere eller ledere.

Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com