Sådan Treat Surfers øre

08/31/2012 by admin

Sådan Treat Surfers øre

Surfer's ear er en tilstand, hvor knoklet klumper vokse fra øregangen ind i røret af øret. Venstre ubehandlet, en smertefuld infektionen kan udvikle sig fra vandet indsamle bag knoklet klumper, samt døvhed i svære tilfælde. Det opleves i mild form af en masse af surfere. Forhindre det i at blive værre på flere måder.

Instruktioner

• Slid ørepropper eller en hætte når du surfer. Surfers øre er forårsaget af gentagen eksponering for koldt vand og vind, som stimulerer væksten af de benede knuder i ørerne.

• Finde en øreprop, der beskytter dit øre, men påvirker ikke din hørelse eller balance. Ørepropper, der er skræddersyet til at passe dit øre er bedst, men du skal måles for dem. Silikone ørepropper vil beskytte dit øre, men ofte påvirke hørelse og balance når de bæres.

• Se din læge eller en øre-næse og hals specialist, hvis du oplever smerter eller forringet hørelse i en eller begge ører. At udsætte behandling kan føre til brug for kirurgi, der vil holde dig ude af vandet i omkring to måneder. En læge vil grundigt rense dine ører, og give dig et kursus af antibiotika for at helbrede infektionen.

• Accepterer at have kirurgi, hvis du fortsat oplever tab af hørelse, så du ikke mister din hørelse helt. Operationen indebærer fjernelse af bump i øregangen, undertiden med brug af en boremaskine, eller med mejsler. Brugen af mejsler er en mindre invasive teknik, og typisk har en kortere restitutionstid, selv om vandsport skal stadig undgås i en periode.

• Undgå en gentagelse af surfer's øre efter kirurgi ved at følge de forebyggelse tips i denne artikel. At have kirurgi helbrede ikke du permanent medmindre du træffe foranstaltninger til at beskytte dine ører mens du surfer.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com