Sådan testes en Person at se, hvis han har skimmel Poisioning

04/05/2012 by admin

Sådan testes en Person at se, hvis han har skimmel Poisioning

Skimmel forgiftning er forårsaget af mykotoksiner produceret af giftige mug. Disse mykotoksiner beskadige kroppens myelin, den membran, der beskytter kroppens nerver. Da nerver er afgørende for de fleste kroppen processer, kan skimmel forgiftning drastisk påvirke dit helbred. Diagnosticering af denne betingelse er vanskeligt, men der er flere tests, der kan hjælpe med at bestemme, hvis mug er ansvarlig for dine symptomer.

Instruktioner

• Evaluere de symptomer, du har at gøre du har mistanke om skimmel forgiftning. Webstedet Allergyscape rapporterer, at skimmel forgiftning kan medføre hukommelsestab, angst, personlighedsforstyrrelser, åndedrætsbesvær, næseblod og mavesmerter. Yderligere symptomer omfatter hårtab, hududslæt, træthed, hovedpine, hoste, følelsesløshed i ekstremiteterne, rystelser og fibromyalgi.

• Dokumentere disse symptomer til at bringe til din læge til at anmode om yderligere undersøgelser. Mange læger vil ikke test for skimmelsvamp forgiftning og mange forsikringsselskaber dækker ikke udgifter til undersøgelser. Afgøre, om lægen er villig til at undersøge muligheden for skimmel forgiftning. Hvis han ikke er, har skolen skimmel hjælpe hjemmesiden en liste over læger i mange samfund, der vil udføre disse tests.

• Spørg lægen til at teste dit blod for specifikke skimmel antistoffer. Tilstedeværelsen af disse antistoffer kun vise at du har været udsat for skimmel, men ikke gøre en diagnose af mug forgiftning. Du kan også anmode om en blodprøve for niveauet af biotoksiner i din krop. Hvis du har været udsat for at forme, vil dit blod indeholde flere biotoksiner. Webstedet biotoksin sygdom har en liste over læger, der vil teste for disse.

• Spørg din læge til at bestille nogle generelle tests, der kan vise unormale resultater, når du har skimmelsvamp forgiftning. Ifølge Illinois Department of Public Health, er en af disse en simpel hvide blodlegemer. En forhøjet hvide blodbillede kan skyldes eksponering for skimmel. De spirometric test måler lungefunktion, hvilket kan mindske med mug forgiftning.

• Visuel kontrast sensitivitet test (VCS) er mere specifikke for skimmel forgiftning. Du kan tage testen online på webstedet kronisk nervegifte. Samle disse resultater og arbejde med din sundhedsprofessionel at beslutte, hvis du lider af mug forgiftning og at komme med en effektiv behandlingsplan.

Tips & advarsler

  • Ikke diagnosticere skimmel forgiftning uden at diskutere dine symptomer med en læge og prøvning som foreslået ovenfor. Disse symptomer kan angive en anden alvorlig medicinsk problem, der ikke er relateret til giftige mug.

Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com