Sådan appel din sygesikring

04/08/2012 by admin

Folk fil appel med deres sygesikringsudbyder, når virksomheden ikke ære deres påstand. Normalt, efter det sæt af klausuler og betingelser, der er fastsat, er det sygeforsikringsselskab at ære de påstande, sendes af forsikret eller udbyderen af medicinsk ansvar. I dag har sender hospitalet krav direkte til tredjepartsudbydere af forsikringsselskabet eller sygeforsikringsselskab, selv at behandle kravet. Når forsikringsselskabet afviser en fordring, har enkelt ret til at appellere til virksomheden.

Instruktioner

• Spørg kunden service executive sygesikring selskabets om proceduren til at fremsætte en formel appel. Du kan også finde oplysninger på selskabets hjemmeside.

• Forslag til og send din formel appellere brev, eller oprette og sende det online. Skrive dybdegående om sygdom, som personen var indlagt for, lægens anbefaling og behandling, medicinsk gebyrer og årsagerne til arkivering kravet. Forelægge lægejournal, at tilføjer vægt til din appeal.

• Udkast og indlevere et brev til lederen af forsikringsselskabet eller enhver ansvarlig high-myndighed medarbejder hvis du føler at din sag ikke har fået sin fortjeneste. Du kan få e-mail-adressen fra selskabets hjemmeside hvor du kan sende en e-mail til rapport klager vedrørende din klage.

• Eskalere appel til din tilstands forsikring kommissæren, hvis du ikke får et svar. Send en kopi til hovedet eller den respektive myndighed medarbejder af forsikringsselskabet. Vedhæfte tidligere korrespondancer at lade dem vide, hvor stærkt du har forfulgt denne sag.

• Underrette den lokale Better Business Bureau hvis du bemærker eventuelle uoverensstemmelser, smuthuller eller afstumpethed giver sig udslag i måde, virksomheden har behandlet din forsikringskrav. Føre en fortegnelse over alle korrespondancer; skal du notere datoerne og de mennesker, som du talte med, således at du har en rekord for reference.

Tips & advarsler

  • Sygesikring-virksomheden har sine grunde til at afvise dit krav, og normalt, selskabet skriver bare en linje, som kan ligne jargon, med henvisning til grund for ikke ære din påstand. Spørg kunden, care division for mere information om spørgsmålet. Læs også din sygesikring tilbudsdokumentet omhyggeligt for beløb, der er dækning, udelukkelser, ansvarsfraskrivelser, oplysninger om dens netværk hospitaler, pengeløse ordninger, indlæggelser, kirurgi-relaterede betingelser, osv.
  • Fortsætte med at følge op med din sygeforsikringsselskab, fordi når virksomheden afviser en fordring, den bevæger sig. Du er nødt til at stoppe firmaet, og lad det vide om din sag.

Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com