Hvordan til at behandle Staph hudinfektioner

04/07/2012 by admin

Hvordan til at behandle Staph hudinfektioner

Kaldet staphylococcus aureus bakterier er årsag til staph infektioner. Du skal naturligvis behandle staph infektioner under lægeligt tilsyn. Når som helst du har hudinfektioner, er behandling meget vigtig. Når huden bliver inficeret med bakterier, kan det forårsage en masse ubehag. Ifølge about.com, kan staph infektioner forårsager på huden være bylder, cellulitis, folliculitis, vabler og paronychia. Staph infektioner kan sprede! Det er en smitsom sygdom. Hvordan det bliver smittet, er, når huden er punkteret og bakterier spredes til såret.

At opnå staph kan typisk være fra at spise mad i staph. Det kan forårsage madforgiftning, hvor symptomerne fra staph madforgiftning kan vare et par dage. Men hvis en anden har staph, så du kommer i kontakt med dem, kan det sprede sig fra én person til en anden.

Instruktioner

• Gå til din læge. Du skal bruge lægeligt ordineret antibiotika, evt. Når som helst du har hudinfektioner, er det bedst du se en læge. Du ønsker ikke infektionen til at sprede, som det vil, hvis du ikke har ordineret medicin til at helbrede infektionen. Følg læger rådgivning på ordineret antibiotika eller medicin til at bruge. Ikke alle antibiotika arbejde. Hvis det bliver en virusinfektion, vil de kigge efter alternative måder at behandle den.

• Holde en god hygiejne. Som nævnt før spredes staph infektioner. Vask dine hænder hver dag. Når du bruger på toilettet, vaske dine hænder. Undgå kontakt med andre. Jeg mener du kan ryste folks hænder, men sørg for at vaske dine hænder før beskæftiger sig med mad, eller noget andet. Også, ikke del drinks eller spise redskaber med andre. Disse kan være effektive måder at hjælpe med at forhindre, at få staph infektioner.

• Holde den staph infektion ren. Det er godt at vaske det staph infektion, for at undgå det i at sprede. Brug en antibakteriel sæbe og varmt vand til at rense infektion dagligt. Det er bedst at holde staph infektioner bandager så godt. På den måde det ikke vil blive udsat for flere bakterier. Ikke gnide, eller vælge på infektion. Undgå at berøre infektionen.

• Ved hjælp af hjem retsmidler til at behandle staph infektioner. Du skal først tjekke med din læge, men effektive måder at hjælpe med at behandle staph infektioner naturligvis. For det første er der gurkemeje. En kraftfuld Indien krydderi, der heler huden og dræber bakterier. Gurkemeje er effektiv og et naturligt antibiotikum for huden. Det kan fjerne cyster, sår og nedskæringer på sin egen. Gøre pasta med vand, indtil det er tykt, gælder for infektionen. Så dække med gaze.

Også jomfru kokosolie og E-Vitamin olie er ikke dårlige alternativer som godt. Begge olier beskytte huden og hjælpe helbrede huden. Disse olier vil medvirke til at reducere infektion naturligvis. Det vil dræbe bakterier. Brug af både olier dagligt kan hjælpe med at forhindre svampe og bakterier infektioner i fremtiden.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com