Akvatisk rygøvelser

07/26/2012 by admin

Akvatisk rygøvelser

Træning i vand er godt for folk, der er ældre og gigt, fordi der ikke er nogen stød indvirkning på kroppen som er aerobe øvelser, som kan skade ømme led og muskler. Når vandet er der mindre stress på dine led. Hvis din ryg er at give dig problemer, kan du overveje at gøre akvatiske øvelser for at lindre smerten og styrke dine muskler og led.

Gang

Gang i brystet-højvande. Gang frem og derefter tilbage. Brug hånden flåd eller lys vægte, (som du holder i dine hænder) og dette vil gøre gå i vandet mere krævende og udfordrende. Dette er en god træning for den nederste del af kroppen, herunder ryggen.

Ben elevatorer

Holde fast i siden af poolen med din højre hånd. Udvide din venstre ben fremad. Højre ben, som du står på, er lidt bøjet ved knæet. Bringe din venstre ben tilbage til udgangspositionen og Gentag derefter udvidelse. Gøre dette 10 gange og derefter gentage på det andet ben, dreje rundt og holder fast ved poolen med din venstre hånd. Det styrker din ryg muskler.

Flydende

Ansigt pool væg og gribe ind på siden af poolen med begge hænder. Tillad dine ben til at flyde op til overfladen bag dig. Udvide dine arme, så at du presser dig selv væk fra væggen. Denne øvelse udvider alle dele af din ryg og hjælper med at styrke det. Du er hovedsagelig flydende på din mave mens du holder fast i væggen.

Strækning

Stå ca to fødder fra siden af bassinet med hænderne placeret på kanten af bassinet. Dine arme skal være lige og længere frem. Træd tilbage på din højre fod og bøje din venstre knæ. Holde hælen på den højre fod pool i stueetagen. Lean fremad mod væggen men holde armene lige som du gør dette. Du vil føle en pull på den bagerste del af din højre underben. Dette er et godt stræk. Gentage det på anden siden. Hold hver strækning for ca. 15 sekunder. Gentag på hver side fire gange. Denne strækning styrker din ryg og dine ben.

Bøje knæ

Holde fast i siden af poolen med din højre hånd. Bøj din venstre knæ på bagsiden og fange den venstre ankel med din venstre hånd. Træk den venstre fod mod dine balder. Hold i 15 sekunder. Vende rundt og sætte din venstre hånd på væggen og gentage øvelsen ved hjælp af din højre ben. Du vil føle trække i låret og i ryggen.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com