Metafysiske egenskaber af anhydrit

05/26/2012 by admin

Metafysiske egenskaber af anhydrit

Anhydrit kommer i flere farver, men metafysisk healere bruge oftest blå versioner af stenen. Der er en lysere blå-hvid version kaldet angel wing blå anhydrit samt en dybere blå variation af sten fundet i Peru kendt som angelite. Anhydrit er et calcium sulfat mineral med en hårdhed på 3,5. Dens mineral indhold, og de himmelske navne for det, både vink på nogle af sine helbredende egenskaber.

Fysiske

Crystal healing eksperter siger anhydrit kan hjælpe med healing sundhedsspørgsmål relateret til knogler og led, som gigt og knogleskørhed. Stone's forbindelse til hals chakra betyder, at det kan være en allieret i healing sundhedsspørgsmål relateret til dette område, herunder strep hals og problemer med skjoldbruskkirtlen. Det tilbyder støtte i afgiftning, enten fra miljøforurening eller kemoterapi. Stenen hjælper også med at fremme heling af infektioner. Anhydrit kan også gavne mennesker kæmper med problemer relateret til hjerte- og kredsløbssygdomme. Dens vægt på balance kan hjælpe dem, der arbejder for at spise en sundere kost, om at behandle diabetes eller for vægttab.

Følelsesmæssige

Naisha Ahsian, medforfatter af "Bogen af sten," siger, at angel wing blå anhydrit kan hjælpe med at fjerne følelsesmæssig blokke, især "vrede eller nag, som er blevet krystalliseret i det emotionelle legeme." Ahsian hedder også, at disse sten hjælpe med at inddrive en følelse af selvværd. Ifølge Judy Hall, forfatter til "The Crystal Bibelen," anhydrit kan hjælpe dem, der har en blokering i området hals chakra forhindrer dem i at tale deres sandhed og bliver forstået. Hallen siger også, at denne sten hjælper instill kvaliteten af sindsro.

Åndelige

"Bogen af sten" antyder anhydrit som hjælpemiddel til at stilne mentale snak for at meditere lettere. Som dens alternative navne indebærer, kan stenen også hjælpe i forbindelse med engleblid vejledning. Ved at fjerne blokeringer i hals chakra, center for kommunikation, og åbne det tredje øje chakra, kan denne sten hjælper dem, der bruger det til at kommunikere med skytsengle og andre hjælpende ånder. Robert Simmons, en af medforfattere af "Bogen af sten," tyder på, det er både et kraftfuldt værktøj til dreamwork og en glimrende sten til folk engageret i spirituel rådgivning.

Kombinationer

Simmons anbefaler specifikke sten skal bruges sammen med angel wing blå anhydrit. Diamant, danburite, petalite, seraphinite og azeztulite alle dele denne sten forbindelse med engleblid realm og derfor kan forstærke dens evne til at øge brugernes bevidsthed.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com