Public Health direktør jobbeskrivelse

05/23/2012 by admin

Folkesundheden direktører spiller en afgørende rolle i sundhedspleje industri fordi de føre tilsyn med og træffe vigtige beslutninger om sundhedstjenester. Nogle offentlige sundhed direktører overvåge hundreder til tusinder af medarbejdere inden for county og statslige tjenestegrene med bistand fra ledere og tilsynsførende. De også fungere som talspersoner på folkesundhedsspørgsmål.

Beskrivelse

En public health direktør arrangerer, planer, dirigerer og administrerer offentlige sundhed pleje programmer, der er specifikke for amter og byer. De sikrer, at alle i deres sektorer eller afdelinger følger føderale og statslige love og regulativer. De yder administrativ støtte til county fuldmægtig og normalt rapport til bestyrelserne for folkesundhed.

Ansvar

Afhængigt af county eller statslige regler og vedtægter, rollen som en public health direktør kan svinge, men hans generelle ansvarsområder kan omfatte høringer, administrere eder og etablere og vedligeholde samarbejdsrelationer med private og offentlige organisationer. Han kan også præsentere og overvåge afdelingens budget og sikre de korrekte processer og ressourcer er til stede til at reagere på nødsituationer såsom sygdomsudbrud, sikkerhedsrisici og andre sundhedsrelaterede spørgsmål.

Kvalifikationer

De fleste offentlige sundhed direktører har licens til at praktisere medicin inden for den medlemsstat, hvor de arbejder. Hvis de ikke har en licens til at praktisere medicin, vil de være forpligtet til at have en master eller Bacheloruddannelse i en sundheds-relaterede felt på et godkendt medical school. En public health direktør i de fleste stater skal også besidde et gyldigt kørekort. Kvalifikationer vil variere baseret på statens regler.

Erfaring

Et gennemsnit på fem års erfaring eller træning i forvaltning af offentlige sundhedsprogrammer og tjenester kan være nødvendigt. Denne person skal også have tilsyns erfaring i en sundhedssektoren indstilling, herunder beskæftiger sig med forskellige udfordringer og problemløsning inden for den offentlige sundhed. Denne person vil forventes at have beskæftiget sig med en bred vifte af medicinsk personale og forskellige mennesker. Stærke kommunikationsevner vil være påkrævet.

Miljø

Arbejdet udføres normalt i et kontormiljø, og de fleste offentlige sundhed direktører har deres egne kontorer, normalt inden for amt, stat eller by regeringsbygninger. De skal arbejde på forskellige projekter med kontinuerlig interaktioner med personalet og bestyrelsen for folkesundheden. Det kan være nødvendigt for direktører til at rejse og deltage i sundhedsrelaterede konferencer eller taler til offentligheden om forskellige sundhedsspørgsmål, om citeret i print eller i offentlige foredrag.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com