Sikre alternativer til Teflon Non-Stick pander

03/19/2012 by admin

Sikre alternativer til Teflon Non-Stick pander

Teflon non-stick pander første hit markedet i 1960 ' erne. Deres oprindelige holdbarhed var tvivlsom, da stykker af pan startede skrabning i mad. I dag, Teflon pander er mere holdbare og US Environmental Protection Agency, at de er sikre at bruge. Nogle forbrugernes vagthund grupper er uenige og hævder, at kemikalier er giftige og kan fremkalde kræft. For dem med bekymringer er der Teflon alternativer.

GreenPan

GreenPan er en ikke-stick erstatning til Teflon. GreenPans er belagt med Thermolon, et stof, der indeholder ingen polytetrafluorethylen (PFOA). PFOA er den vigtigste kemiske i Teflon, kritikere bekymre mig er giftige og kræftfremkaldende. GreenPan hævder, at dens pander er miljøbevidste under belægning processen så godt. Ifølge sin hjemmeside producerer GreenPan 60 procent mindre CO2-emissioner.

Støbejern

Støbejern kan være en ikke-stick pan når korrekt krydret. Krydderier kræver lidt indsats og bagefter bliver næsten ikke-stick. Til sæson, pels stegepande med madolie og bages ved 350 grader i cirka en time. Pat tør med et håndklæde og din støbejern pan er klar til at blive brugt. Der er støbejern køkkengrej på markedet, der kommer præ-krydret eller overtrukket med porcelæn. Madlavning med støbejern øger mængden af jern absorberes i fødevarer, som det kokke.

Hårdt anodiseret aluminium

Hårdt anodiseret aluminium er en anden belægning alternativ til Teflon. I stedet for at blive belagt, går aluminium gennem en proces kaldet anodization. Efter anodization processen er aluminium pander ridsefast, ikke-stick og fri for kemikalier. Hårdt anodiseret aluminium forhindrer også, at aluminium reagerer på sure fødevarer, et fælles problem med ubestrøget aluminium.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com