Bedst gratis måder at tabe sig hurtigt

04/12/2012 by admin

At tage kontrol over ens kost og aktivitetsniveau er den bedste måde at tabe sig hurtigt. Forstå grundlæggende i ernæring og motion er afgørende for hurtig tab, og det er okay her.

Vægttab 101

Bruger mere energi end du tager er nøglen til vægttab. Da der er omkring 3500 kalorier i et pund af vægt, skal du enten forbruge 500 færre om dagen i syv dage eller brænde som mange en dag at miste et pund pr. uge.

Crash kostvaner

En 10-årig reunion kan kræve en midlertidig, pludseligt vægttab. Low-carb diæter arbejde men er vanskelige at vedligeholde i lange perioder.

Skære carbs er simpelthen et spørgsmål om at erstatte dem med proteiner og fedtstoffer. Kroppen mister vand vægt og begynder at brænde glukose i stedet for fedt for brændstof. Bodybuildere bruger ofte denne metode til at bringe ud muskel definition.

Holde en fødevare dagbog

Tælle kalorier er ikke glamourøse og er det sjovt. At holde styr på fødeindtagelse kan dog afsløre områder, der kan forbedres.

Nedskrive alt, hvad du spiser i mindst en uge, at bemærke beløb og gange. Tilføje op kalorier. Du vil se unødvendige snacks, toppings du kan undvære eller endda måltider, der kan minimeres.

Aktivitet

Øget aktivitet er den nemmeste måde at tabe sig hurtigt. Kroppen har brug for mad for at overleve, så forsøger at begrænse denne naturlige trang er en utrolig barriere til at krydse. Ved at øge motion og opretholde nuværende spisevaner, vil vægten har ingen andre valg end at komme ud.

Bruge aerob øvelse som den centrale kalorieindhold brænding øvelse. Tyve minutter er de mindste, tre dage om ugen. Mere er bedre, men stigningen i små mængder til at forebygge udbrændthed.

Muskler forbrænder fedt. Bruge vægte hvis det er tilgængeligt, eller gøre gymnastik såsom push-ups, pull-ups, eller squats.

Bedst gratis måde at tabe sig hurtigt

Konkurrencedygtige bodybuildere udøver første ting om morgenen til at forbrænde ekstra fedt. Under søvn stofskiftet er i sin laveste tilstand (basal metabolic rate) og fungerer til at opretholde grundlæggende processer (respiration og orglet funktion). Aerob træning før morgenmaden brænder ekstra kalorier da brændstof kilde har endnu at blive indtaget.

Øge indtaget af kostfibre. Fiber er sundt for fordøjelsessystemet og gør du føler dig fyldigere længere, minimere appetit.

Spis størstedelen af kalorier tidligt, så kroppen kan bruge dem som brændstof hele dagen.

Spise fem eller seks små til mellemstore måltider om dagen. Din krops blod sukker niveauer forbliver den samme, og det reducerer trangen til at spise for meget.

Intensivere aktivitet vil dramatisk øge vægttab. Brænde to gange antallet kalorier gør den samme aktivitet hårdt og hurtigt. Rense huset hurtigt, gå rask og køre i stedet for jogging; Sprint i stedet for løb.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com