Hvordan man laver en varme Pad lugt god

03/13/2012 by admin

Varmepuder er almindeligt anvendt til Muskuløs ømhed og smerter. Disse puder producere varme, blid, beroligende. Varme hjælper til at slappe muskler og berolige leddene. Ofte, bruges en varmepude som et middel til at jage væk chill i ældre og inaktive. Undertiden er varmepuder en kilde til ubehagelige lugte. Eftersom disse enheder bruger elektrisk strøm til at producere varme, særlig pleje er nødvendigt når du fjerner lugte og rense dem.

Instruktioner

Opfriske

• Opbevar din varmepude ud af direkte kontakt med din hud. Denne forholdsregel er vigtig for at forebygge forbrændinger, samt at holde puden ren. De fleste puder kommer med et aftageligt betræk. Brug en ren bomuldsklud ud over denne dækning. Anbring klud mellem kroppen og den hede afrivningsblok. Ændre disse klude ofte.

• Hvidvaske pad's dækning. Fjern dækslet og vask efter instrukser, hvis. De fleste betræk kan vaskes i varmt, sæbevand vand. Hænge til tørre. Tørring i solen kan hjælpe med at fjerne genstridige pletter og tilføje et element af friskhed til forsiden.

• Tør pad med en fugtig, ikke våd vaskeklud til fjerne steder eller lugte. Lejlighedsvis, kan sved og andre væsker trænge den ren klud og dækning. De elektriske varmelegemer i puden er omfattet af en fugt-resistent plast tilfældet. Det kan være nødvendigt at rengøre plast tilfældet, hvis det bliver snavsede. Kontroller, at puden er unplugged før rengøring. Dyp din klud i varmt vand, vride godt og tør forsigtigt. Du kan også tørre med lidt rensevæske til at desinficere puden.

• Brug aromaterapi til at holde din varmepude, duftende frisk. Du kan bruge en række forskellige duftende olier til at reducere lugt i din varmepude. Mange olier er også kendte for deres terapeutiske egenskaber. Nogle menes at reducere stress, mens andre kan være forfriskende. Lavendel har længe været brugt til at slappe af krop og sind. Bare et par dråber vil producere en stærk duft når det opvarmes. Lad ikke disse olier til at komme i kontakt med underlaget. Du kan placere en dråbe eller to af olien på en bomuld bold og dække det med en ren klud. Placere denne mellem pad's dækning og dine andre ren klud til at producere en let duft.

• Slippe af enhver varmepude, der har en brændt lugt. Nogle gange vil en pad begynde at lugte som varme ledninger eller brændt mad. Dette er et tegn på en mulig fejl i de elektriske komponenter i puden. Undertiden ledningerne bliver overophedet og Smelt den beskyttende dækker. Forsøg ikke at få denne type lugt ud af en varmepude. Bare slippe af puden før det skaber en sikkerhedsrisiko.

Tips & advarsler

  • Bomuld pudebetræk arbejde samt en ekstra ren klud mellem puden og din hud.
  • Efterlad aldrig din varmepude tændt når uden opsyn.

Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com