Hvordan til at lindre Hypertension med hypnose

03/11/2012 by admin

Hvordan til at lindre Hypertension med hypnose

Hypertension er en medicinsk tilstand, når dit blodtryk er høj. Læger overvåge dit blodtryk fordi forhøjede niveauer kan være tegn på debut af angreb, slagtilfælde eller nyresygdom hjertesvigt. Mens medicin ordineres ofte for at hjælpe denne betingelse, kan du lindre hypertension med hypnose.

Instruktioner

• Være åben for tanken om hypnose. Stress kan forårsage forhøjet blodtryk, og hypnose kan lindre stress. Det er en gennemprøvet teknik, der bruger afslapning og forslag. Du kan få fantastiske resultater, når du arbejder med din praktiserende læge til at overvinde stress.

• Find en terapeut, du har tillid til. Hypnoterapi er anerkendt af AMA, men det kræver ikke FDA godkendelse. Du bliver nødt til forskning hvis det er et krav i din tilstand. Hvis ikke, skal du vælge en praktiserende læge du har tillid til.

• Sæt en aftale med en hypnoterapeut. Nogle praktiserende læger tilbyder tjenester over telefonen, hvis du foretrækker denne metode. Ellers vælger en terapeut i dit område, som du kan gå til mindst én gang om ugen.

• Planlægge tid til at gøre dette til en prioritet; hver aftale kan tage en time. Det kan tage flere uger at sænke dit blodtryk, så giv terapi tid til at arbejde. Fordi hypertension er relateret til stress, din terapeut vil sandsynligt fokus på afslapning og meditation teknikker. Disse vil hjælpe dig roligt håndtere de udfordringer du har i din daglige rutine.

Tips & advarsler

  • Der er ingen erstatning for kost og motion. Du kan også sænke dit blodtryk, opretholde en sund vægt og livsstil og se dit saltindtag.

Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com