Naturlige løsninger til ledsmerter

06/02/2011 by admin

Ledsmerter er et temmelig udbredt problem. Det er også kendt som gigt og kan svække en person. Der er masser af forskellige typer af arthritis, men den mest almindelige type er slidgigt, også kendt som degenerative joint sygdom. Der er mange forskellige typer af behandlinger for ledsmerter herunder receptpligtig medicin, over the counter narkotika og naturlige behandlinger.

Ingefær

Ingefær er en kraftfulde anti-inflammatorisk urt, der er også skånsom nok til at bruges af gravide kvinder til behandling af morgenkvalme. Bare en moderat dosis af ingefær kan hæmme dannelsen af inflammatorisk smerte forårsager prostaglandiner.

Gurkemeje

Gurkemeje er en kulinarisk urt, der hæmmer enzymet Cox to, samtidigt med at holder Cox én niveauer stabil. Curcumin i gurkemeje kan reducere inflammation. Cox, en beskytter maven og regulerer blodgennemstrømning til nyrerne, mens cox to enzymer hæmmer smerte. Cox, man bør aldrig blive hæmmet.

Glucosamin sulfat

Glucosamin sulfat er en form for amino sukkerstof, der kan arbejde for ledsmerter på to forskellige måder. Den første måde er at standse nedbrydningen af brusk. Det kan også stoppe betændelse cyklus. Det er en stor supplement til at hjælpe med at lindre ledsmerter.

Chondroitin

Chondroitin kan forbedre fælles mobilitet og bremse brusk tab. Det kan være meget effektiv i behandling af gigt smerter.

MSM

MSM, også kendt som methylsulfonylmethane, har visse molekyler, der kan hjælpe med at lette ledsmerter og opbygge aminosyrer som kollagen. Brusk er dannet af kollagen.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com