Selvstændige sygesikring i Texas

06/06/2011 by admin

Selvstændige sygesikring i Texas

Hvis du er selvstændig erhvervsdrivende og lever i staten Texas, er din sygesikring muligheder noget begrænset. I virkeligheden, rangerer Texas 50 ud af 50 stater i andelen af beboere--25,6 procent--der bærer ingen sygeforsikring, ifølge en 2010 rangordning af non-profit United Health Foundation. Alligevel er der nogle valgmuligheder værd at se på, hvis de opfylder dine behov.

Privat forsikring

"Det er dyrt," indrømmede Gaston Arguelles, en selvstændige uafhængige State Farm insurance agent i Houston. "Jeg bære en høj selvrisiko mig selv. Priserne har netop eksploderet."

Med de seneste ændringer, føderale sundhed reform, Arguelles tilføjet, hvad der betragtes som un-forsikres "virkelig afhænger af" og "der er næsten altid nogle beløb af afsætningsgaranti.... Nogle vil tilføje et tillæg for visse betingelser og nogle vil forsikre, for eksempel, mennesker, der har været fri for kræft for en række år."

Han derefter bemærkede: "det bedste du kan gøre er svaret ansøgningen så omhyggeligt som muligt. Alt er prisgivet af underwriters."

Det er svært at generalisere på priser, men en anden agent citeret 250 dollar per måned på op til en hypotetisk sund, ikke-ryger, enkelt kvinde, alder 55, med selvrisikoen $5,000 og $10.000. "På grund af reform af sundhedssystemet, alle forebyggende pleje er nu gratis på alle nye planer i USA," sagde Cameron Frey, agent for udvalgte ydelser, som oerates kontorer i Houston, Dallas, San Antonio og Austin. .

Høj risiko forsikring

"Texas Health Insurance Pool (staten risikoen pool) er tilgængelige til texanerne under 65 år, der er selvstændige solo entreprenører... [der mangler] adgang til en arbejdsgiver gruppe og har en forsikres medicinsk tilstand for individuelle dækning fra luftfartsselskaber som blå kors og Humana,"sagde Steven Browning, pool's administrerende direktør, i et interview.

Men det er ingen lejlighedskøb. På grund af de høje risiko betingelser dækker, afgifter puljen to gange den kommercielle sats. Selv så, oplever det millioner i tab årligt. Af staten, skal forsikringsselskaber dække disse tab.

Gruppe muligheder

Du skal muligvis til at se ud over Texas, men tjek muligheden for at deltage i en handel eller faglige organisationer til Gruppepriser. For eksempel, har den nationale sammenslutning for Self ansat eller NASE, store forsikringsselskaber, at tilbyde medlemmerne forsikring i alle, men syv stater. Selv i disse stater - Connecticut, Vermont, New York, Minnesota, North Dakota, Montana og Washington state--NASE tilbyder medicinsk og dental discount-programmer samt hospital og skadestue fordele. Tjek også grupper i din specifikke handel eller erhverv, i Texas og nationalt. Hvis du er alder 50 eller over, prøv American Association for pensionerede personer.

Køb omhyggeligt

Være på vagt, men før du tilmelder dig en gruppe specielt for at få sundhedsmæssige fordele. For eksempel, hvis nogen faktiske forsikring priser er for stejl for dig at håndtere, ikke være lullet af forsikringer om at "rabat" programmer er "lige så god." Et stort antal leverandører accepterer ikke mange medicinske og dentale rabat planer, selv dem, der er opført på planen. Dette skyldes, at nogle frafald efter at have deltaget i tid. Af denne grund, skal du kontakte et udsnit af de børsnoterede udbydere før tilmelding for at sikre de stadig deltage.

Overvejelser

Texas er næppe den eneste stat, hvor de selvstændige erhvervsdrivende, især eneste indehavere, opleve svært ved at finde overkommelig sygesikring. Nogle forsikringsselskaber forsøger at hjælpe ved at tillade virksomheder med kun to ansatte "small business" betegnelse, men udgifterne til forsikring stadig er høj for de fleste virksomheder.

Men hvis du følger ovenstående tips, kan du måske finde dækning-- men vil du sandsynligvis betale en heftig pris. Holde shopping, med fokus på grupper, der tilbyder sundhedsmæssige fordele til medlemmerne.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com