Hvordan man kan reducere risikoen for kræft i æggestokkene

05/04/2011 by admin

Blandt kvinder er kræft i æggestokkene den ottende mest udbredte form for kræft. Faktisk er omkring tre procent af alle kræft hos kvinder kræft i æggestokkene. To tredjedele af tilfældene findes hos kvinder over en alder af 55 år, og der kan være øget risiko i kvinder af kaukasisk afstamning. Der er nogle strategier, der kan hjælpe med at forbedre dine chancer for at forebygge kræft i æggestokkene. At reducere din risiko for denne sygdom indebærer spise en sund kost, regelmæssigt at se en læge og selektivt vælge medicin til at tage.

Instruktioner

• Tage piller. Mange undersøgelser har vist, at tage p-piller for en længere periode kan reducere risikoen for kræft i æggestokkene. Dette kan være et resultat af virkningen af hormoner eller det kan være på grund af de hvilende tilstand æggestokkene er i når kvinder er på p-piller.

• Spise gulerødder. Carotenoider, et mikronæringsstof, der er mest almindeligt forekommende i rå gulerødder, har for nylig vist sig at reducere risikoen for kræft i æggestokkene. Forbrugende fem eller flere portioner pr. uge kan reducere din risiko med mere end 50 procent.

• Tilføje lycopen til din kost. Dette kemikalie er fundet i de største mængder i tomat saucer. Madlavning proces hjælper bringe ud af lycopen, så se efter saucer og tomatpuré som kilder.

• Diskutere din risikofaktorer med din læge. Hvis du har en familie historie af kræft i æggestokkene, kan du overveje genetisk rådgivning til at finde ud af hvis du har et gen, der har været forbundet med øget risiko for kræft i æggestokkene.

• Tage acetaminophen og ibuprofen. Selvom aspirin ikke synes at have en effekt på forebyggelse af kræft i æggestokkene, kan disse to smertestillende medicin reducere din risiko for sygdommen.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com