Kommunikationsenheder for børn

07/24/2010 by admin

Kommunikationsenheder tilbyde en person, der har et handicap, der sænker hendes evne til at kommunikere verbalt måder at interagere med andre. Barnet ved hjælp af enheden ind i hvad hun ønsker at kommunikere og enheden siger ordene højt, således at andre omkring barnet kan forstå hende.

Betydning

En person, der ikke er i stand til at kommunikere verbalt kan have reduceret uafhængighed. Ved at give et barn med en kommunikationsenhed, kan han kommunikere med en bredere kreds af mennesker, frigøre ham fra afhængighed af en aide eller et familiemedlem til at slå bro over kommunikationskløften.

Autisme og kommunikations-udstyr

En autistisk barn, der har hæmmet verbale færdigheder kan finde hendes udvikling, forbedre ved hjælp af en kommunikationsenhed. Autistiske børn er ofte visuelle elever, ifølge autistiske Spot, og brugen af enhederne, der tillader hende at knytte tale med billeder. Autistiske børn har også ofte interesse for døde ting, ifølge autistiske Spot, med den enhed, der tjener som et spændende element til at udforske, så barnet nyder ved hjælp af enheden og hun er mere tilbøjelige til at bruge den.

Andre betingelser

Kommunikationsenheder kan hjælpe nogle børn, der lider af cerebral parese, downs syndrom eller Neuromuskulær betingelser, ifølge Gillette børn Healthcare speciale. Kommunikationsenheder har også potentiale til at hjælpe børn, der har været udsat for en traumatisk hjerneskade, der har begrænset deres evne til at kommunikere verbalt.

Ved hjælp af kommunikationsenheder

Kommunikationsenheder kan generere tale i en række forskellige metoder til at sikre, at hver bruger har hendes mest komfortabel oplevelse. Brugeren kan indtaste hendes ønskede ord ved at skrive ud ordene med bogstaver, ved at markere billederne efter ordene eller ved hjælp af forudindstillede sætninger. Mange enheder kan indstilles til at vise en kombination af en skrive pad, billeder af genstande og nogle centrale sætninger.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com