Hvordan man kan helbrede kronisk træthed

02/02/2012 by admin

Hvordan man kan helbrede kronisk træthed

Patienter med kronisk træthedssyndrom ofte gå gennem lange perioder (ofte måneder) af ekstrem træthed. Mærkeligt nok, har læger ikke en klar forståelse af, hvad der præcist forårsager kronisk træthed. Hvis du oplever kronisk træthed har du mange effektive muligheder at behandle og helbrede den. Trinene nedenfor vil fokusere på de mest effektive måder at helbrede kronisk træthed.

Instruktioner

• Introduktion

Til at starte det er vigtigt at vide, at der ingen test, der kan afgøre, om du har eller ikke har kronisk træthed. Mange mennesker, der mener, de har kronisk træthed ofte oplever træthed som et symptom på en anden syndrom eller tilstand. Hvis du oplever træthed og træthed konsultere en læge for at sikre, at er det ikke et symptom på en mere alvorlig tilstand.

• Naturlige kosttilskud

Overveje at købe kosttilskud specielt formuleret for lider af kronisk træthed. Mange sådanne kosttilskud indeholder naturlige energi boostere, der vil hjælpe med at bekæmpe træthed og hjælpe dig gennem din dag.

Også overveje at tage vitamin kosttilskud såsom B-vitaminer, C-Vitamin, Magnesium og jern.

• Forbedre sove vaner

Sunde sovevaner er en vigtig del til behandling af kronisk træthed. Som regel af tommelfinger forsøge at få omkring 7-8 timers søvn på en anstændig time hver aften. Undgå oversleeping og tager receptpligtig sovepiller. Hvis du har problemer med at sove, overveje at tage en naturlig søvn komplettere såsom Melatonin.

• Kost

Sørg for at foretage passende ændringer i din kost. Mennesker, der lider af kronisk træthed bør spise masser af vitamin-rige grøntsager, protein og kulhydrater. Sørg for at skære alkohol, tobak og koffein fra din kost.

• Støttegrupper

Overveje at deltage en kronisk træthedssyndrom støttegruppe. Sådanne grupper vil give dig en chance for at dele, hvad du går gennem såvel mødes og lære fra andre mennesker med de samme syndrom. Støttegrupper giver dig en bedre forståelse af en betingelse og en outlet for dig at tale om det.


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com