Hvordan til at identificere symptomer på emfysem

06/17/2010 by admin

Emfysem er en kronisk og fremadskridende lunge sygdom, der forårsager en drastisk nedgang i evne til lung at funktion. Grupperet under diagnosticering af KOL (kronisk obstruktiv lungesygdom), emfysem også forårsager en alvorlig nedgang i livskvalitet, og ofte kræver, at personer, der modtager en konstant tilførsel af ilt. Selvom emfysem påvirker først og fremmest i lungerne i sin tidlige stadier af udvikling, omfatter det i sidste ende flere organ systemer. Når venstre ubehandlet, kan emfysem forårsage komplikationer gerne lunge sammenbrud eller fiasko og kongestiv hjerteinsufficiens. Lær at identificere symptomer på emfysem for at forhindre yderligere eller igangværende skader dine lunger.

Instruktioner

• Emfysem er vanskelig at opdage i sin vorden. Lejlighedsvis åndenød eller nedsat lungekapacitet er ofte skylden på forkølelse, allergi og træthed eller stress.

• Vejrtrækning bliver stadig vanskeligere som måneder og år passerer. Nogle personer bemærker, at vejrtrækningen vokser mere vanskeligt, når de er involveret i fysisk aktivitet, eller når de påtager sig visse holdninger, mens liggende eller siddende.

• Hvæsende vejrtrækning er et fælles symptom på emfysem, der er ofte forveksles med en allergisk reaktion eller astma.

• Personer, der lider af emfysem oplever kroniske lungeinfektioner eller irritation af bronkierne, som hæmmer vejrtrækning og iltoptagelse. Sådanne symptomer kan føre til en utilstrækkelig ilttilførsel, der resulterer i et blåligt skær til læber og neglen senge, såvel som svimmelhed og svimmelhed.

• En hacking hoste er ofte til stede i de senere stadier af emfysem, og spyt er næsten altid til stede. Den gradvise udseende af en tønde brystet og endda fortykkelse af fingerspidserne er også forbundet med emfysem.

Tips & advarsler

  • Undgå rygning og udsættelse for irritanter, forurening og kemikalier. Undgå pludselige temperaturændringer og undgå pludselige byger af aktivitet, der kan indlede hoste magi.
  • 15 til 20 procent af rygere udvikler emfysem senere i livet. Rygestop! Du kan ikke reparere skader allerede gjort, men du vil forhindre yderligere skader fra forekommende!

Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com