Lateral skinnebenssmerter

07/21/2011 by admin

Skinnebenssmerter er en smertefuld tilstand, der påvirker underbenet. Lateral skinnebenssmerter forårsager smerte på ydersiden af underbenet.

Identifikation

Lateral skinnebenssmerter er forårsaget af traumer og træthed at muskler sener, der lægger til knoglerne i den nederste del af benet (tibia). Samtidig forsøger at holde kraft den nederste ben og ankel stabil, musklerne kan placere på underbenet. Dette kan resultere i rivning af sener fra skinnebenet.

Overbelastning skader

Overbelastning skader såsom løb, kan forårsage laterale skinnebenssmerter. Chok og gentagne kraft af vægtbærende aktiviteter er ofte årsag til skinnebenssmerter. Andre årsager til laterale skinnebenssmerter kører på en ujævn overflade, kører på beton, stigende træningsintensitet for hurtigt, udøver i forkert fodtøj og kører op ad bakke eller downhill overdrevent.

Biomekaniske årsager

Biomekaniske problemer såsom at have flade fødder eller meget stramme muskler i den nederste del af benene, bidrage til udviklingen af laterale skinnebenssmerter. Andre faktorer omfatter kører på kugler med fødder, læner sig fremad mens kører, hælder bagud mens du kører og kører med tæerne peger udad.

Symptomer

Det mest almindelige symptom er forbundet med lateral skinnebenssmerter er smerte på området udenfor i den nederste del af benet. Hvis skinnebenssmerter bliver svær, kan så det blive vanskeligt og smertefuldt at gå og motion.

Behandling

Behandling for laterale skinnebenssmerter er hvile, is, kompression og elevation. Disse fire ting bør ske i mindst 48-72 timer efter shin skinne smerte begynder. Konsultere en læge, hvis smerten fortsætter ud over dette punkt, da det kan være nødvendigt at se en fysioterapeut til videre behandling.


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com