Hvordan sukker henvende sig til fedt?

01/02/2012 by admin

Hvordan sukker henvende sig til fedt?

Mange mennesker, der ser, hvad de spiser for at opretholde ernæring eller tabe sig en tendens til at holde sig fra raffineret hvidt sukker. Mens disse sukkerarter ikke altid få omdannet til fedt, er de ikke beregnet til at være en del af en sund kost.

Sukker

Enhver form for sukker fungerer som en form for brændstof til kroppen uanset hvordan-short boede energi bølge. Lige sukker, som den slags tilføjet til din kaffe hver morgen, er raffineret hvidt sukker. Sodavand er især slemt, da de er praktisk talt flydende sukker og indtast dit system straks.

Fordøjelsen

Når nogen form for sukker er indtaget, kroppen begynder at fordøje det og forårsager en serie af biokemiske begivenheder. Fordøjelsen opstår endnu før maden synkes, på grund af fordøjelsesenzymer i dit spyt. Raffineret hvidt sukker er straks konverteret til blodsukker.

Indtagelse

Hvis sukker påvirker dit blodsukker med en høj hastighed og hurtigt, kan din lever konvertere af sukker til fedt. Dette sker især når raffinerede hvide kulhydrater indtages, dreje til sukker og derefter ind i fedt.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com