Høj Fructose Corn Syrup fakta

01/06/2012 by admin

Høj-fructose corn syrup er lavet ved at ændre glukose fundet i majsstivelse til fruktose - en anderledes form for sukker. Det endelige produkt er en blanding af fructose og glucose kendt som høj-fructose corn syrup. Årsagen til høj-fructose corn syrup er at det er billigere end almindelig sukker, og det forlænger levetiden af skrinlagt forarbejdede fødevarer, såsom sodavand, juice og brød.

Sukker

Høj-fructose corn syrup er lige så sød og indeholder den samme mængde kalorier som tabellen sukker--4 kalorier per gram.

Stofskifte

På et tidspunkt troede mange mennesker, at der var en forskel i den måde din krop metabolizes tabellen sukker og høj-fructose corn syrup. Men når begge typer af sukker er absorberet i blodbanen, de er begge metaboliseres det samme.

USFDA

Den amerikanske Food and Drug Administration (USFDA) godkender af udtrykket "naturlig", når der henvises til høj-fructose corn syrup. Høj-fructose corn syrup er en naturlig korn produkt, der ikke indeholder nogen kunstige ingredienser.

Fedme

American Medical Association har annonceret, at høj-fructose corn syrup ikke bidrager til fedme problemer mere end tabellen sukker eller andre sukkerprodukter.

Myter

Det var engang troede at produkter fremstillet med høj-fructose corn syrup blev værre for din krop end tabellen sukker--det er ikke sandt. Ifølge American Journal of Clinical Nutrition er denne tidligere tro en myte.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com