Psykologisk symptomer på narkotikamisbrug

06/11/2010 by admin

Vedvarende narkotikamisbrug tager en mærkbar fysiske vejafgift på narkomaner og kan resultere i betydelige vægttab, misfarvning af huden, facial forvrængning og konstant hånd rystelser. Dog producerer stofmisbrug også en række foruroligende fysiologiske symptomer, der kan påvirke narkomans evne til at opretholde relationer, bevare beskæftigelsen og fungere ordentligt i samfundet. Disse symptomer kan forsvinde med ædruelighed; dog kan visse psykologiske symptomer vedvare i ædruelighed, afhængigt af længden og sværhedsgraden af afhængighed.

Mental tilbagetrækning

Et varemærke fysiologiske symptom på stofmisbrug er mentalt tilbage. Dette symptom, der almindeligvis omtales som værende "udlagt ud" eller "fordelt ud", er typisk forbundet med narkotika, at overbelaste hjernen ved at øge dopamin niveauer. Marihuana, opium, heroin og receptpligtig smertestillende medicin producerer intens afslapning, følelsesløshed og kroppen fornemmelser i brugere, hvilket resulterer i at de ikke til stede med aktivt uden for verden. Denne psykologiske symptom kan fysisk, angives af glaseret over øjnene, halte kropslig positur, åben mund og omvandrende øje blik.

Øget irritabilitet

Øget irritabilitet og en hurtigere temperament er psykologiske symptomer på narkotikamisbrug. Narkomaner, der er på vej ned fra en høj stof eller er begyndt at føle symptomer på tilbagetrækning mellem doserne bliver let ophidset på grund af manglende stof i deres system. Nogle typer af narkotika gøre misbrugere meget irritabel, når de er høje, som metadon, som reducerer mængden af dopamin og serotonin i hjernen.

Hallucinationer

Sensoriske hallucinationer er psykologiske symptomer på narkotikamisbrug, navnlig i enkeltpersoner ved hjælp af psykotrope stoffer som LSD eller Meskalin. De kan resultere i narkoman ser ting, der ikke der, lugte dufte, der ikke er til stede, høre lyde, der ikke er der, smagning imaginære stoffer eller følelse fornemmelser, der ikke er reel. Disse symptomer kombinere ofte, resulterer i fælles hallucinationer ligesom følelse og se insekter kravle over eller under huden eller lugte og smage mad. Hallucinationer kan også opleves af personer misbruger receptpligtig medicin, såsom Zoloft. Langvarig brug af lægemidler, der fremkalder hallucinationer kan resultere i permanent hjerneskade.

Unaturlige energi

Et unaturligt forhøjet eller alt for energiske stemning kan være et symptom på misbrug for narkomaner ved hjælp af visse typer af street narkotika eller receptpligtig medicin. Kokain, speed og ecstasy producere overvældende og unormal energi i narkomaner i løbet af det højt, stof, som kan få dem til at være unormalt fysisk aktiv, har racing tanker og tale meget hurtigt. Nogle receptpligtig medicin som Ritalin og Adderall, også producere tilsvarende psykologiske symptomer Hvis misbrugt.

Paranoia

Nogle narkomaner kan opleve vedvarende paranoia som en psykologisk symptom på stofbrug. Marihuana er kendt for at fremkalde ukontrollabel mistanke i brugere, især når snøret med andre stoffer. Paranoia provokerer ofte andre psykologiske symptomer, såsom en besættelse med sammensværgelser eller en følelse af at være jages. Misbrugere lider af paranoia er også mere tilbøjelig til vold end andre misbrugere som følge af deres frygt.


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com