21-dages kroppen udrensning

09/12/2011 by admin

Kroppen udrensning og detoxes har været brugt i århundreder som en del af religiøse traditioner som fastende, såvel som i holistisk medicin. Kroppen er designet til at filtrere de fleste giftstoffer vi tage i; men det undertiden bliver overvældet. En 21-dages body Rens fjerner overskydende toksiner, som i teorien fører til en sundere og mere energisk livsstil.

Betydning

Et kroppen udrensning er ligesom rengøring ud et kloaksystem. Alle husholdningsaffald er fjernet og sendt til kloak, men på et tidspunkt kloak skal renses, også. Hvis det ikke er vedligeholdt, forårsager det problemer i huset. Kroppen reagerer på samme måde og skal være renset for giftstoffer og affald, der har akkumuleret.

Fordele

Food and Drug Administration ikke sats renser og detoxes, officielle oplysninger om deres effektivitet er derfor ikke tilgængelige. Tilhængerne af udrensning siger at det gavner tyktarmen og fordøjelseskanalen, og øger immunsystemet og energi. Du kan vælge fra en bred vifte af krop-detox programmer, herunder Master rense, kolon rense og Lemonade kost.

Forberedelse

En komplet body Rens tager dedikation. Du skal være klar til at følge programmets regime eller risiko tilbageslag, der vil føre til frustration, eller værre, dehydrering og tarm uregelmæssighed. Før du begynder at rense, bør du samle alle nødvendige ingredienser. For eksempel, Master Rens Lemonade kost og skal du frugt og grøntsager, økologisk ahornsirup, appelsiner, citroner og beholdere til at holde den rensende løgnehistorie.

Tidsplan

Dette eksempel på en 21-dages Rens følger retningslinjerne for Master Rens og Lemonade kost. Andre programmer kan variere i timing og ingredienser.

På de første to dage, vil du stoppe med at spise alle forarbejdede fødevarer, herunder kød. Spis kun frugt og grøntsager. Drikke mindst otte fuld 8 ounce glas vand om dagen for at opretholde ordentlig hydrering.

På den tredje dag, Begynd saftpresning dine frugter og grøntsager til at forberede din krop til en all-flydende kost. Dette vil blive fulgt af en dag, når du drikker kun appelsinjuice med ahorn sirup blandet at opfylde din kalorie krav.

På dage fem gennem 17, vil du drikke en lemonade løsning lavet af citronsaft, ahornsirup, cayenne peber og vand. Når du føler dig sulten, drikke saftevand blanding. Dette gør ikke tæller som dit indtag af vand, så sørg for at få de anbefalede otte til 10 briller.

I slutningen af hver af disse dage, vil du skylle dit system. Planlægge en flush i om aftenen for at få adgang til et toilet mere belejligt. Forberede en 1-liters beholder med stuetemperatur vand blandet med 1 spiseskefuld af organisk havsalt. Iodized bordsalt vil ikke arbejde. Når du drikker hele blandingen, vil du opleve en tarm flush inden for omkring en time.

Følg trinnene på dage 18 gennem 21, i dage en gennem fire i omvendt rækkefølge til at vænne tilbage til almindelig mad.

Bivirkninger

En body Rens kan have bivirkninger. Som toksiner forlader kroppen, skaber de, hvad der kaldes en helbredende krisen. Symptomerne omfatter hovedpine, diarré, kvalme, let feber, appetitløshed og hyppig vandladning. Den mest almindelige er træthed, som kroppen arbejder hårdt på at helbrede sig selv. Hvis du oplever nogen af disse symptomer, holder de normalt kun om en uge.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com