Hvordan kan jeg forhindre tilbagefald proces?

12/11/2011 by admin

Hvordan kan jeg forhindre tilbagefald proces?

Søger hjælp og inddrive fra stofmisbrug er en udfordrende opgave, som opholder sig ædru. Opretholde en tidligere narkoman ædruelighed er en daglige samtaler, der kræver positiv forstærkning fra fagfolk og berørte familie og venner. I sidste ende, men det er op til enkelt at følge deres genopretningsplan for resten af deres liv. Tilbagefald er meget almindeligt for tidligere stofmisbrugere før i sidste ende at afholde sig fra deres bekymrende stof. Der er dog flere tips en tidligere misbruger kan gennemføre for at støtte deres kamp mod vender tilbage til narkotika eller alkohol permanent.

Instruktioner

• Udvikle og overholde din genopretningsplan. Næsten alle ambulante center og stofmisbrug behandlingsprogram giver sine patienter med et tilbagefald forebyggelse program. Designet specielt til tidligere misbrugere, giver programmet en skabelon for at håndtere forskellige situationer, der bringer en persons ædruelighed. Henvise til din specifikke plan, og følge sin skridt som du gendanne. Fortsætte med at tage den nødvendige medicin, og følge op på eventuelle mandat rådgivning besøg. I tilfælde af, at en alvorlig situation bringer dig at tilbagefald, kontakt din tidligere Ambulant center eller afhængighed program og søge specialiseret hjælp skræddersyet til din afhængighed, personlighed og behov.

• Forsøge nye Hobbyer som et middel til at erstatte det tomrum, stof afhængighed bruges til at udfylde. Stofmisbrug tager hovedparten af en individer fritid. Når de bliver stoffet gratis, finde og implementere nye Hobbyer i dit liv. Fysisk aktivitet som daglig træning, murene sport ligaer eller yoga og fitness klasser er måder til at blive aktive samtidig fremme en sund livsstil. Lære nye handler som et musikinstrument eller et sprog kan også hjælpe med at engagere sig i aktiviteter, der gør det muligt at glemme alt om din forudgående stofmisbrug. Prøv en aktivitet, som du altid har ønsket at gøre, men aldrig haft tid eller ressourcer til at følge op.

• Undgå udløser, der kan føre til genbrug af stoffer. Udløsere er enhver person, sted, billede, eller begivenhed det efterfølgende skaber en trang i en inddrive misbrugeren til at bruge stoffer eller alkohol. Alle personer lever unikke liv; som sådan er er alles udløsere forskellige. Besøge velkendte restauranter og detailhandlere, eller at se visse venner og betydningsfulde andre kan udløse følelser, der fører til intens cravings. Udarbejde en detaljeret liste over alle scenarier og steder, der kunne tjene som en katalysator for tilbagefald. Efter at have afsluttet af listen, forsøg for alvor at undgå disse steder og personer helt.

• Afstå fra negativ tænkning og følelser. Et tilbagefald forebyggelse undersøgelse foreslået af Marlatt & Gordon i 1985 fandt, at personer med en alkohol afhængighed havde de højeste satser for tilbagefald efter oplever negative tilstande som stress, angst, depression, vrede, frustration og kedsomhed. Opretholde en positive mentale tilstand for at mindske risikoen for tilbagefald på et senere tidspunkt. Skabe afstand fra ting og personer, der forårsager du har negative følelser.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com