Tegn & symptomer på kræft i hjertet

12/04/2011 by admin

Kræft i hjertet er en relativt sjælden form for kræft, der begynder som en ondartet svulst inden for væv af hjertet. Ofte omtales som en hjerte sarkom, udvikle de unormale celler i visse dele af hjertet mere så end andre, såsom højre atrium eller langs den ydre lag af hjertet kaldes hjertesækken. Og meget som enhver form for kræft, vil Symptomerne varierer fra person til person.

Asymptomatisk

For nogle mennesker med kræft i hjertet, vil ingen symptomer åbenbart på alle, selv i senere stadier af sygdommen. Dette i vid udstrækning kræftsvulst aldrig virkelig påvirker den overordnede funktion af orglet. Det er dog også meget muligt, at en person oplever symptomer er så subtile, at de aldrig medføre en alarm. Det er ikke indtil en rutinemæssig undersøgelse, at tilstanden er diagnosticeret.

Smerter

En af de mere almindelige symptomer på heart kræft er smerter. Denne smerte er som regel isoleret på brystet, men det kan også diffuse ud til omkringliggende områder af kroppen. Når svulsten vokser, især langs at hjertesækken væg, kan det medføre væske til at akkumulere i hjertesaek, som er en beskyttende foring, der omgiver hjertet. Over tid, kan væsken påvirke den måde hjertet pumper faktisk blod og bede nogle niveau af smerter i brystet.

Åndenød

Som den overordnede funktion af hjertet er påvirket af væksten af kræftceller, kan det i sidste ende tage en vejafgift på blodcirkulationen, begrænser mængden af ilt bestået i hele kroppen. Med et fald på dette element i systemet, kan respiration blive ændret, udløser en åndenød eller en uforklarlige følelse af følelse forpustet. Hvis denne tilstand fortsætter, kan personen blive lettere trætte eller udmattede, ikke kun fra meget fysisk anstrengelse, men også den daglige aktiviteter.

Hjertebanken

Det er heller ikke ualmindeligt at lider af periodisk hjertebanken samtidig lever med en hjerte sarkom. Når en tumor udvikler inden for enhver del af hjertet, den måde, hvorpå sine muskler slappe af og kontrakt kan blive påvirket, fremkalde en ændring i rytme. Dette kan føles som en uregelmæssig eller ujævne hjerteslag, samt en hurtig eller dunkende puls.

Hævelse

En anden potentiel symptom på hjertet kræft er hævelse i de ydre yderpunkterne af kroppen. Dette er normalt et tegn på en form for obstruktion i hjertet, begrænsning af enten indtaget eller output af blod fra dette bestemt fartøj. Som tiden går, kan væske begynde at akkumulere i fødder, ankler eller lavere ben. For andre, det kan endda forårsage nogle udspilning (eller hævelse) i maveregionen.

Slagtilfælde

Men ikke nødvendigvis så almindeligt som andre symptomer på denne betingelse, kan personen også lider af et slagtilfælde på grund af et hjerte sarkom. I denne situation er symptomet rent faktisk et resultat af en del af tumor bryde fra sig selv og skabe en blokering i et blodkar, der transporterer blod til hjernen. Dette begrænser passagen af blod, ilt og næringsstoffer til dette område af kroppen, forårsager hjernen til at reagere på denne måde.

Andre symptomer

Mens disse kan være nogle af de mere almindelige tegn på hjertet kræft, kan nogle mennesker udvikle andre symptomer på den betingelse, der ville blive betragtet som "uspecifikke" for sygdommen. For nogle er kan en sarkom af hjertet fremkalde nattesved eller et tab i vægt. Andre kan begynde at opleve en elevation i kropstemperatur, hvilket resulterer i periodisk feber. Nogle kan endda gå til hjertesvigt på grund af kræftknude. Hvordan symptomer åbenbart afhænger af enkelt, placeringen af den maligne væv og fase af sygdommen.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com