Hvad er en sundhed dækning skat?

11/26/2011 by admin

Hvad er en sundhed dækning skat?

Sundhed dækning skat kredit (HCTC) er en føderal kredit, der betaler 80 procent af en kvalificeret sundheds plan præmie for støtteberettigede individer. Internal Revenue Service (IRS), andre regeringsorganer og private sygeforsikringsselskaber administrere HCTC. HCTC er et skattefradrag, som skatteyderne kan modtage månedlige som deres helbred plan præmie forfalder hver måned eller som en kredit på deres føderale selvangivelse ved udgangen af hvert skatteår.

Støtteberettigelse

Skatteyderne er potentielt berettiget til sundhed dækning skattefradrag, hvis de er 55 år eller ældre og modtager pension fra Pension Benefit garanti Corporation (PBGC), eller modtage en handel omstilling godtgørelse (TRA) og er deltager i TAA-godkendt uddannelse; eller modtage et løntilskud under alternativ TAA (ATAA) / genansættelse rådighed handel justering bistand (RTAA) program for ældre arbejdstagere. Enkeltpersoner er ikke støtteberettigede, hvis de er fængslet, kan gøres gældende som en afhængig af en anden person føderale selvangivelse, modtager Medicare fordele, eller hvis de ikke er indskrevet i en kvalificeret sundhedsplan.

Kvalificeret sundhedsplaner

Der er forskellige typer af kvalificeret sundhedsplaner. Hvis en person er berettiget til sundhedspleje dækning under COBRA, vil skatteyderne betale mere end 50 procent for at modtage HCTC. En skatteyder, der er omfattet af en ægtefælles hede plejeplan er forpligtet til at betale mere end 50 procent af den samlede månedlige præmie for at planen om at kvalificere. Hvis den sundhedspleje plan er en ikke-gruppe eller individuelle politik, skal skatteyderne tilmelde i planen mindst 30 dage inden sin sidste dag af lønnet arbejde, for at planen om at kvalificere. Kun visse VEBA forudsat sundhedsplaner er kvalificeret til programmet HCTC. Skatteyderne skal ringe HCTC kunde kontakt Center på 1-866-628-4282 for at se, hvis en VEBA forudsat sundhedsplan er en kvalificeret plan.

Månedlig HCTC

Når tilmeldt den månedlige HCTC Program, foretage skatteyderne betalinger til HCTC. Skatteyderne modtage en faktura, som skal betales i fuld og rettidig hver måned. Efter betaling er modtaget og behandlet af HCTC, HCTC Program tilføjer den 80 matisk, og betaler den skattepligtiges sundhed planen administrator. Betalinger til programmet HCTC kan være af personlig check, business check, certificeret check, kasserer 's check, money order, kreditkort eller betalingskort. Kontrollen bør gøres til "US Treasury - HCTC." Programmet HCTC accepterer Visa, MasterCard, American Express, Discover og Diners Club. Skatteyderne skal altid sender deres betaling med originale HCTC betaling kuponer til følgende adresse: amerikanske finansministerium – HCTC, P.O. Box 970023, St. Louis, MO 63197-0023.

Årligt HCTC

Som et alternativ til månedlige HCTC, kan skatteydere kræve en kredit på deres føderale selvangivelse ved udgangen af skatteåret ved at udfylde IRS Form 8885 og vedhæfter den til deres Form 1040 samt eventuelle supplerende dokumenter og tidsplaner. Den årlige HCTC, vil efter at være behandlet, enten blive anvendt som en kredit til enhver indkomst skattepligtig skyldte, eller hvis skattepligtige ikke har en skat skyldige, modtager HCTC som en restitution. Skatteyderne skal imidlertid tage forsigtighed fordi bør IRS senere afgøre, at skatteyderen ikke var berettiget til HCTC, skatteydere vil skulle tilbagebetale HCTC og, yderligere, kan være underlagt interesse og sanktioner.

National nødsituation tilskud (NEG) bro Program

Nogle stater har en midlertidig bistandsprogrammer, som betaler 80 procent af en skattepligtigs kvalificeret sundhed plan præmier, mens han tilmelding til den månedlige HCTC Program. Denne midlertidige bistandsprogram, National nødsituation tilskud (NEG) bro Program, er for de skatteydere, der ikke har råd til at betale præmier på deres kvalificerede sundhedsplan mens vi venter på tilmelding til HCTC. NEG bro Program slutter, når en skatteyder modtager sin første faktura fra HCTC Program.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com