Arch & mund smerte

01/24/2012 by admin

Arch & mund smerte

Fødderne er et af de mest følsomme områder i kroppen. Zoneterapeuter sige, der er over 7.000 nerver i hver fod. Fødder er også udgangspunktet for balancering kroppen om stående på plads eller i kontinuerlig bevægelse. Når din kropsvægt eller kropsholdning ændres på grund af fedme eller motion, er det ikke ualmindeligt at lider af arch og mund smerte.

Plantar Fasciitis

Plantar fasciitis opstår i plantar fascia, et væv band, der begynder fra bunden af hælen til bunden af forfoden, stop ved tæerne. Når bandet bliver overbebyrdet konsekvent, kan der forekomme akutte smerter inde den fod, hvor hælen og svangen mødes. Plantar fasciitis er ofte forårsaget af pludselige stigning i fysisk aktivitet, usædvanligt høj svang eller overdreven vægt på foden fra fedme eller graviditet.

Sesamoiditis

Sesamoiditis er smerten i bolden af foden, for det meste på den indvendige side. Det er almindeligt i unge atleter og påvirker de sesamoid knogler. Sesamoid knogler er inde sener forbindelse til storetåen. Når du trykker på tåen, fungere sesamoids som en remskive til det evaluerede system, giver det mere indflydelse til at bære vægten. Konstant push-off irriterer og undertiden bryder sesamoids, forårsager betændelse omkring senen.

Morton's Neuroma

Morton's neuroma er en tilstand, der beskriver en udvidet nerve mellem tredje og fjerde tæer. Nerven hviler under disse tæer og former, hvis dele af lateral og mediale plantar nerver kombinere. Den udvidede nerve har en stærk ligament hviler på toppen af det. Når foden rører jorden, tvinger det nerve opad mod den ligament, der samtidig presser ned. Denne komprimering medfører mund smerte.

Flade fødder

Flade fødder kan forekomme, når vægten på fødderne forårsager buer til at falde. Som sådan, flade fødder ofte får folk til at gå med fødder hælder indad, også kendt som over-pronation, som bidrager til plantar fasciitis. Selvom flade fødder i almindelighed ikke forårsager smerte, er nogle mennesker med flade fødder mere underlagt Morton's neuroma og betændelse i de fødder såler. Knyster og hård hud kan også form på grund af flade fødder om storetåen løbende bærer vægt og vender indad.

Behandling

Arch og mund smerter kan behandles flere forskellige måder, afhængigt af sværhedsgraden af tilstanden. Plantar fasciitis smerter kan behandles med fysioterapi og is/varme behandling for at reducere inflammation. Knyster er ofte fjernet via kirurgi, som indebærer at fjerne den udvidede knogle og repositionering eller omlaegning tå knogler. Nogle gange simple resten eller en ændring i sko er den bedste behandling, som med sesamoiditis.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com