Hvordan at finde de vigtigste inaktiv ingrediens i noget

08/29/2011 by admin

Hvordan at finde de vigtigste inaktiv ingrediens i noget

Når du tænker på aktive og inaktive ingredienser, kan lægemidler komme ind i tankerne. De aktive ingredienser er vigtigt fordi er beregnet til direkte har en virkning på kroppen. De inaktive ingredienser virkning normalt farve og smag, men de kan være vigtige, så godt. Frugtfarve kan top bekymring for nogle mennesker, mens andre kan være bekymret for sukker indhold eller undgå et allergen. Hvorom alting er, er det ret nemt at finde for de inaktive ingredienser, herunder de vigtigste i ethvert produkt.

Instruktioner

• Undersøg etiketten for listen over ingredienser. Hvis du ikke kan se dem i første omgang, skal du muligvis skræl etiketten tilbage. Hvis produktet kom i en kasse, kan en komplet liste over ingredienser skrives på boksen. Hvis det er et receptpligtigt lægemiddel, bør etiketten liste over ingredienserne.

• Bestemme hvilke ingredienser er aktive og inaktive. Produkter gør det nemt ved at adskille de aktive og inaktive ingredienser. De ingredienser opført først er de vigtigste.

• Besøge produktwebstedet, som kan have flere oplysninger om de ingredienser findes i produktet, herunder aktive og inaktive ingredienser. Hvis du har mistet den boks eller Indsæt, har de normalt en måde at se den fulde produktetiketten.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com