Hjælper Custom-Made sko Plantar Fasciitis?

08/24/2011 by admin

Hjælper Custom-Made sko Plantar Fasciitis?

Plantar fasciitis er en smertefuld og invaliderende skade. Der er måder at afhjælpe smerter og rette denne betingelse som iført orthotic skær eller specialfremstillede sko.

Plantar Fasciitis

Ifølge den amerikanske National Library of Medicine er plantar fasciitis irritation og hævelse af den tykke væv i bunden af foden. Dens risikofaktorer omfatter løb, mund arch problemer og stram akillessene.Du kan have mund arch problemer, hvis du har flad fod eller høj svang. Achillessenen er senen tilslutning lægmuskler til hælen.

Specialfremstillede sko

Sko, der tilbyder flere antipronation kontrol kan bidrage til at lette smerter af plantar fasciitis. Der er masser af sko, der er let lavet med denne funktion, som sko, der er bygget med masser af motion-control og dæmpning.Plantar fasciitis er oftest forårsaget af at have en flad fod eller en høj buet mund. Hvis du ikke kan finde sko fra butikken, at stabilisere din bue, kan derefter en custom-made par bare gøre tricket. Healing af beskadigede plantar fascia væv kan forekomme over tid ved hjælp af tilpassede sko.

Sådan fungerer det

Specialfremstillede sko for plantar fasciitis kan hjælpe behandle tilstand og mindske smerter ved at yde støtte til bestemte punkter i din mund. Dette vil hjælpe korrekte og bevare korrekt justering af knoglerne i foden. Denne omlægning af knogler i deres korrekte positioner vil tage presset ud af plantar fascia, og din mund skelet struktur vil blive gendannet til den korrekte orientering. Når knoglerne i foden er i deres korrekte orientering, vil din mund være i stand til at støtte din kropsvægt, meget bedre og med nedsat muskelkraft og fælles stamme.

Orthothic Indsæt

En anden mulighed for at hjælpe behandle plantar fasciitis er at bruge sko skær eller orthothic indsætter for at yde ekstra støtte til din fod.Dr. Stephen Pribut, der har specialiseret sig i føromtale sportsmedicin, biomekanik og foden kirurgi, anbefaler orthothic indsætter fordi de hjælper til at forhindre, at overskydende pronation og fortsatte med at rive af fascia. Det er også en lettere og mere omkostningseffektiv måde at afhjælpe skaden, der i stedet for at købe en skræddersyet par sko. Virksomheder som Archcrafters gør brugerdefinerede indlægssåler til at matche den unikke contour og bue af din mund.

Andre risikofaktorer

Plantar fasciitis i en af de mest almindelige ortopædisk klager. Andre risikofaktorer for plantar fasciitis omfatter fedme og pludselige vægt vinde. En typisk patienten af denne betingelse er en aktiv mand alder 40-70. Hvis du er en runner, undgå at køre på stejle bakker og ujævnt terræn til at forhindre yderligere stamme og skade til din fod.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com