Hvad er årsagerne til alopeci behandling?

08/20/2011 by admin

Hvad er årsagerne til alopeci behandling?

Ifølge hairlosslearningcenter.org, påvirker hårtab (alopeci) omkring 35 millioner mænd og 21 millioner kvinder i USA, med 40 procent af mænd har mærkbar hårtab i en alder af 35 og 65 procent af 60 år. Mange heath tilstande, såsom diabetes, polycystisk ovarie syndrom, lupus og endda fødsel, der kan forårsage hårtab. Der er behandlinger for de fleste former for alopeci, men for at finde den rigtige, det er vigtigt at først finde ud af, hvilken form for den betingelse, du har og hvad der har forårsaget det.

Pletvist hårtab

Pletvist hårtab, lægeligt kendt som alopeci areata (AA), er den mest almindelige form for hårtab blandt børn. Selv voksne kan udvikle AA, er børn mere tilbøjelige til at få det igennem svampeinfektioner såsom tinea capitis (ringorm). Voksne kan udvikle alopeci areata for et væld af grunde, men almindeligt det er et resultat af svampeinfektion hovedbund infektioner, autoimmune sygdomme, lupus og genetik. Test for at afgøre, om du har AA består af blodprøver, som bruges til at udelukke autoimmune sygdomme, og lejlighedsvis en hovedbunden biopsi kan være påkrævet. Behandlinger omfatter steroid injektioner, topikale kortikosteroider og UV lys terapi.

Mandlig mønster hårtab

Androgen alopeci, eller mandlige-mønster skaldethed, påvirker de hår på hovedbunden, der er afhængige af androgener (mandlige hormoner) for vækst og vedligeholdelse. Androgen alopeci er deres hår, der tynder fra af hårgrænsen og begynder at aftage tilbage i figuren M. Den sidste fase af androgen alopeci er total skaldethed på kronen af hovedbunden i form af en hestesko. Selv om dette er et problem for de fleste mænd, kan kvinder også lider af androgen alopeci---især kvinder oplever polycystisk ovarie syndrom eller overgangsalderen. Selvom nogle mennesker med denne form for hårtab mister alle deres hår i det berørte område, er genvækst muligt, da hårsækkene stadig lever.

Uforklarligt hårtab (Telogen Effluvium)

Forskere er ikke helt sikker på hvad der forårsager telogen effluvium, men de spekulere, at det kan være forbundet med traumatiske begivenheder eller stress. På ethvert givet tidspunkt er 10 til 20 procent af vores hår i telogen (hvilende) fase, mens resten er i den aktive vækststadium. Når mindre end dette beløb er aktive eller mere end 20 procent er i den hvilende fase kan det være et tegn på telogen effluvium. Hårtab af denne art aftager normalt som stress går væk, men for nogle mennesker, TE er et mysterium sygdom, der forårsager hårtab i måneder eller år uden forklaring.

Follikulært skade fra trækkraft

Trækkraft alopeci er hår udtynding forårsaget af trækkraft til hår og hårsække. Det meste af tiden er dette forårsaget af ekstremt stramme frisurer, som ponytails, cornrow fletninger og udvidelse fletninger. På grund af lokaliserede trække af håret, blive follikler med tiden beskadiget, forårsager langsom hår regenerering. Mennesker med trækkraft alopeci har tyndere hår omkring hårgrænsen, og i den sene fase af tilstanden der vil være synlige halvskaldet der. Trækkraft alopeci kan kun behandles med succes i tidlige stadier.

Hovedbund skader

Ardannelse alopeci er Pletvist hårtab tilknyttet ardannelse i hovedbunden. Dette er normalt forårsaget af en skade på hovedet eller medicinske tilstande, såsom lupus, der kan efterlade et udslæt, der ar hovedbunden og hårsækkene og erstatter hår med arvæv. Ardannelse alopeci, sig kan ikke behandles på grund af den follikulære skade, men hår omkring det berørte område kan blive behandlet for at forhindre yderligere hårtab.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com