Arkansas Medicaid indkomst krav

08/21/2011 by admin

Arkansas Medicaid indkomst krav

Før du ansøger om Medicaid i Arkansas, bør du fuldt forstå statens regler og krav. Beløbet for den indkomst, der kan tjenes for at kvalificere sig afhænger af på hvilket program du søger, men du skal foretage mindre end et bestemt beløb hver måned for at kvalificere sig til de fleste Arkansas Medicaid-programmerne.

Den ældre eller handicappede

Hvis du er ældre, blinde eller handicappede og modtage supplerende sikkerhed indkomst (SSI) fra social security administration, vil du automatisk blive tilmeldt i Arkansas Medicaid-programmet. Hvis du er deaktiveret men ikke modtager SSI, som i 2010, kan du gøre op til $2,256 per måned at kvalificere sig som individ, eller op til $3,035 per måned til at kvalificere som et par.

Børn

ARKids er børnenes Medicaid program i Arkansas. Der findes to versioner af programmet ARKids til Arkansas beboere. ARKids A er et program, til beboere med meget begrænsede ressourcer. Det giver komplet sundhedsydelser med ingen co-betaler. ARKids B er et program designet til beboere, der har flere ressourcer, men stadig ikke har råd til privat forsikring. ARKids B giver alle fordelene som ARKids A, men en lille Co løn er påkrævet for de fleste tjenester. ARKids indkomst grænser afhænge af størrelsen af den familie, der gælder. En familie på fire kan få op til $2,444 pr. måned og stadig være berettiget til ARKids A. Indtægter grænsen af ARKids B er op til $3,675 for en familie på fire.

Gravide kvinder

Arkansas tilbyder en Medicaid program for gravide kvinder gennem den sjette Omnibus Budget forsoning Act (SOBRA). Hvis en gravid kvinde kvalificerer sig til SOBRA, kan hun modtage fuld Medicaid fordele for længden af graviditeten frem til 60 dage efter barnet er født. Meget ligesom ARKids afhænger indkomst grænser for SOBRA af den gravide kvinde familiens størrelse. En familie på fire kan få op til $3,675 og være berettiget til SOBRA.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com