Hvordan man laver kandiseret ingefær for en dårlig mave

12/16/2011 by admin

Ingefær har længe været anvendt som et middel for forstyrret maver. En masse mennesker ville dog hellere lide end modige ved, smagen af en teskefuld ingefær i et glas vand. Kandiseret ingefær, men er langt mere velsmagende og lige så effektive. Mens denne opskrift for at gøre kandiseret ingefær for en dårlig mave er temmelig tidskrævende, (det tager fire dage til at gøre, og fem dage før den er klar), vil du finde, at det er tid givet godt ud.

Instruktioner

Hvordan man laver kandiseret ingefær for en dårlig mave

• Dag 1: skåret ingefær i 1/2-inch firkanter; Læg i gryde og tilsæt vand nok til at dække. Dække gryde og bring et langsomt i kog. Reducer varmen og lad det simre indtil ingefær er gaffel-bud. Fjern gryden fra varmen. Sæt bagcoveret og lad det stå ved rumtemperatur natten over.

• Dag 2: Tilsæt 3 spsk vand til gryde og bring ingefær i kog igen. Reducer varmen og lad det simre i 15 minutter. Skræl og skær 1/2 citron eller appelsin. Tilføje til ingefær sammen med 1 kop lys majssirup. Simre, afdækket i 15 min. under lejlighedsvis omrystning. Fjern fra varmen, dække og lad det stå ved rumtemperatur natten over.

• Dag 3: igen, tilsæt 3 spsk vand og bring ingefær blandingen i kog. Tilsættes 1/2 kop sukker, og blandingen for at vende tilbage til en byld. Reducer varmen og lad det simre, utildækket i 30 minutter. Rør de resterende sukker og vende tilbage til en byld. Fjern fra varmen, dække og lad det stå ved rumtemperatur natten over.

• Dag 4: Tilsæt 3 spsk vand og bring blandingen i kog en sidste gang. Kog indtil ingefær er gennemsigtig og sirup er ikke længere løbende. (Sirup blandingen vil være meget tung og tyk, når spooned ud af bradepanden.) Fjerne ingefær fra sirup og sted på en ledning rist til tørre. (Sted bagepapir nedenunder rack). Ingefær skal overlades til tørre natten over. Du vil vide, det er klar, når det er tørt, men stadig tacky at røre. Støv med flormelis og gemme i et glaskrukke med låg. Brug for forstyrret maver som nødvendige eller efter måltider.

Tips & advarsler

  • Smid ikke væk sirup efter at fjerne ingefær. Det kan bruges til at udligne forstyrret maver, også. Du kan også bruge sirup på pandekager eller vafler.
  • Kandiseret ingefær vil holde på ubestemt tid.
  • Brug ikke ingefær, hvis du har forhøjet blodtryk og/eller er på blodfortyndende medicin.
  • Undgå ingefær, hvis du har et mavesår.
  • Hvis du har spørgsmål eller bekymringer om anvendelsen af ingefær, kontakte din læge eller en certificeret herbalist.

Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com