Sådan laver du spise frugt sjov For børn

03/16/2010 by admin

Sådan laver du spise frugt sjov For børn

Det er ingen hemmelighed, når det kommer til de sundhedsmæssige fordele af frugt. De indeholder en bred vifte af vitaminer, herunder; C-vitamin, a-vitamin, folinsyre og antioxidanter. Forskellige frugter indeholder forskellige næringsstoffer, derfor spise en række er den bedste måde at sikre, at du får alle næringsstofferne muligt. Forældre og lærere kan skabe sjove måder for børn at spise frugt. Pick én måde eller afprøve flere. Ved at spise frugt sjov, vil du få alle næringsstofferne nødvendige for en sund udvikling.

Instruktioner

• Oprette kid-venlige designs ved hjælp af forskellige stykker frugt. Gøre en klovn ansigt ved hjælp af druer for øjnene, en cherry for næsen og en banan om munden. Eller gøre en hvalp ansigt med banan skiver og rosiner i øjnene, en sveske for næsen, og skiveskåret jordbær til tungen.

• Skåret ud interessante designs fra cantaloupes og andre meloner. Meloner er lettere at skære i forhold til andre frugter. Butikker bære særlige frugt-skærende værktøjer for at oprette blomster, stjerner og andre figurer. Bruge en kombination af værktøjer til at oprette imponerende cut-out design. Placer disse figurer på dine børns plader på måltid tid.

• Mix op velsmagende dips at dyppe din frugt. En enkel opskrift omfattede 8 ounce flødeost, 1/2 kop skumfidus fløde og 2 kopper frosne pisk fløde. Bland ingredienserne sammen indtil glat. Holde den kølet i køleskabet når den ikke er i brug.

• Indhente nogle farverige frugt kabobs snack tid. Du kan bruge træ eller metal spyd, bare sørg for at være meget forsigtig med dem omkring børn og sørg for, at de ikke kommer til skade af dem. Skyl frugt med koldt vand. Skub jordbær, vindruer, blåbær, banan brikker, orange skiver og hindbær på hvert spyd. Holde nedkølet indtil snack tid.

• Blande en frugtsalat og spiser det med spisepinde. Dette er en sjov måde at få dine vitaminer og mineraler. Du kan enten bruge frisk frugt eller dåse frugt til frugtsalat. Bland en række frugter sammen i en skål. Ananas stykker, appelsin skiver, jordbær, blåbær, brombær og skiveskåret bananer er velsmagende ingredienser til en frugtsalat. Spoon ud nogle frugt i en skål. Have det sjovt forsøger at bruge spisepinde til at spise din frugtsalat.

Tips & advarsler

  • Lad ikke børn bruge skarpe værktøjer eller knive.

Relaterede artikler

© 2018 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com